Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Eritrea

Asmara

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Asmara

Vliegtickets Asmara

Asmara was tot 1880 niet meer dan een klein dorpje. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot de hoofdstad van Eritrea. De metropool ligt niet ver van de Rode Zee en heeft verschillende moskeeën, musea, markten en andere bezienswaardigheden.

Cultuur en geschiedenis

Het Nationaal Museum is de plek waar je alles te weten komt over de geschiedenis en de cultuur van het land. Bezoek zeker de orthodoxe kerk Kidane Mehret, de Synagoge van Asmara en het Fort Baldissera. Daarnaast is ook de Al Qurafi al Rashidin moskee een aanrader - één van de belangrijkste religieuze plaatsen van het land.

Restaurants, cafés en bars zijn in het centrum van de stad te vinden. Hier kan je ook leuk winkelen in de kleine shops of op de lokale markten.

De omgeving van Asmara

Een vlucht naar Asmara is het ideale vertrekpunt om de rest van Eritrea te verkennen. De stad ligt trouwens niet ver van de Rode Zee. Het prachtige strand en de azuurblauwe zee zijn een uitstekende plek om af te koelen en te zonnebaden. Om de schitterende natuur te ontdekken moet je in het Nationale Park Martryrs zijn. Hier kan je ontspannende wandelingen maken, een mountainbike huren of zelfs bergbeklimmen.

Vliegen naar Asmara

Voor goedkope vliegtickets naar Asmara moet je bij CheapTickets zijn. Hier vind je in een handomdraai de vluchtinformatie van alle maatschappijen. Je hoeft enkel nog te vergelijken en een keuze te maken. Een plaatsje reserveren kan rechtstreeks via onze site. Zo eenvoudig is het! Betaalbare tickets naar Asmara vinden is dus werkelijk kinderspel.

Algemene reisinformatie Eritrea

  • Temperatuur: tijdens de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur 25°C en in de winter is het er gemiddeld 19°C.
  • Tijdsverschil: het is er drie uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Nakfa.
  • Taal: het land heeft negen officiële talen, waarvan het Tigrinya en het Arabisch het meest worden gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige tickets naar Asmara

CheapTickets.be is dé expert op het vlak van goedkope vliegreizen. Bij ons vind je gegarandeerd de meest voordelige vluchten naar Asmara. Zo is er extra vakantiebudget over voor leuke uitstapjes. Maar naast vliegtickets naar Asmara kan je bij ons tevens terecht voor hotelovernachtingen en huurauto’s tegen interessante tarieven. Een reis- en annuleringsverzekering kan ook vastgelegd worden.

Naar Asmara vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Asmara

Een vlucht naar Asmara in Eritrea hoeft echt geen handenvol geld te kosten! Door je tickets via CheapTickets.be te reserveren ben je altijd zeker van de beste prijzen. Op onze site kan je supersnel de vluchten van de verschillende maatschappijen vergelijken. De goedkoopste vliegtuigtickets naar Asmara heb je dus snel gevonden.

Bovendien zorgt het flight alert systeem ervoor dat je op de hoogte blijft van nieuwe promoties op vluchten naar Asmara en andere bestemmingen. Reserveer dus snel een plaatsje en pak je koffers voor een heerlijke vakantie!

Other flights Eritrea

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be