Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Namibië

Walvis Baai

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Walvis Bay

Walvis Baai

Vliegtickets Walvis Bay

Walvis Bay, of Walvisbaai, is de belangrijkste zeehaven in Namibië. De stad ligt aan de westkust van het land en is drukbezocht door vissersboten, walvisvaarders en andere zeeschepen.

Recreatie

Walvis Bay is een drukbezochte plek omwille van de haven, de zee, het strand en de duinen. Het is een prachtige streek en de ideale plek om te zwemmen, vissen, zeilen en golfen.

Tijdens een vliegreis naar Walvis Bay mag je Dune 7 zeker niet overslaan. Dit is de hoogste duin van de streek en op de top kan je lekker ontspannen en genieten van het fantastische uitzicht over de stad en de zee.

Natuur en wildlife

Vogelspotters komen hier ook aan hun trekken. In de lagune leven pelikanen, meeuwen, steltlopers en vele andere vogelsoorten. Tijdens een expeditie op zee kan je robben, dolfijnen en zelfs walvissen bewonderen in hun natuurlijke habitat. Als je een vlucht naar Walvis Bay geboekt hebt, mag je dus zeker niet vergeten om een fototoestel in te pakken!

Vliegen naar Walvisbaai

Voor goedkope vliegtickets naar Walvis Bay is er maar één adres; CheapTickets.be. Hier zijn steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen over de hele wereld te vinden. Aan de hand van de vluchtinformatie van alle airlines kan je eenvoudig een keuze maken. De goedkoopste vlucht naar Walvis Bay vinden is dus kinderspel. Bovendien is onze ticketshop 7 dagen op 7 open.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in juli bedraagt de gemiddelde temperatuur ongeveer 16°C en in januari ongeveer 18°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Namibische Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Afrikaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Walvis Bay

De beste deals op vliegtuigtickets naar Walvis Bay (en andere bestemmingen) zijn te vinden op CheapTickets.be. Maar naast vliegtickets kan je bij ons ook terecht voor het huren van een wagen of het boeken van een hotelkamer. Ook een aanvullende reis- of annuleringsverzekering is verkrijgbaar aan zeer interessante voorwaarden. Kijk op CheapTickets.be en je merkt meteen hoe eenvoudig (en goedkoop) het is om een vliegreis naar Walvis Bay te boeken!

Naar Walvis Baai vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Walvis Bay

Een vlucht naar Walvis Bay in Namibië kan echt goedkoper! Door jouw vliegtuigtickets via CheapTickets.be te boeken, profiteer je altijd van de beste prijzen. Hier kan je immers op een eenvoudige manier de vluchttarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. En dankzij ons flight alert system ben je altijd op de hoogte van de laatste promoties op vluchten naar Walvis Bay en andere bestemmingen.

Vlieg naar Walvis Bay of een andere reisbestemming in Afrika via CheapTickets.be en geniet van een onvergetelijke reis en goedkope vliegtickets!

Other flights Namibië

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be