Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Namibië

Windhoek

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Windhoek

Vliegtickets Windhoek

Windhoek is de hoofdstad van Namibië en ligt in het hart van het land, op een hoogte van ongeveer 1650 meter. De stad is het economisch hart van de regio. Hier is onder andere de grote bierbrouwerij van Windhoek Lager gevestigd.

Ontdek Windhoek

Windhoek heeft geen gebrek aan historische gebouwen die herinneren aan de fascinerende geschiedenis van de stad. De belangrijkste zijn wellicht het Centrale Station, De Oude Gevangenis, Het Elisabeth Huis en de Schweringsburg. Deze zijn een bezoekje tijdens je vliegreis naar Windhoek meer dan waard.

Begraafplaatsen

In de stad kan je verschillende interessante oude begraafplaatsen bezoeken. De Oude Windhoek Begraafplaatsen die dateren uit de zeventiende eeuw zijn echt de moeite. Daarnaast zijn er ook een aantal mooie oude kerken zoals de Christuskirche, de oudste luthers-evangelische kerk. De prachtige St. Marien-Kathedraal Windhoek is zeker ook de moeite waard.

Vliegen naar Windhoek

Voor goedkope vliegtickets naar Windhoek is er maar één adres en dat is CheapTickets.be! Ook voor andere bestemmingen vind je bij ons steeds de beste tarieven. Je kan gebruik maken van onze vergelijkingstool om snel en eenvoudig de vluchten van alle airlines naast elkaar te leggen. De voordeligste vluchten naar Windhoek heb je zo gevonden. Bovendien kan je via onze site meteen een ticket kopen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in januari bedraagt 29°C en in juni is het er gemiddeld 20°C.
  • Tijdsverschil: Het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: De Namibische dollar.
  • Taal: Afrikaans en Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Windhoek

Voor de goedkoopste vliegtuigtickets naar Windhoek zit je goed bij CheapTickets.be! En wil je daarbovenop genieten van uitzonderlijke tarieven voor het boeken van een hotel of een huurwagen? Dat kan ook! Een reis- of annuleringsverzekering is al even snel geregeld. Ontdek CheapTickets en betaal nooit meer te veel voor een prachtige vliegreis naar Windhoek in Namibië!

Naar Windhoek vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Windhoek

Namibië is niet langer een onbereikbare bestemming, dankzij de vele goedkope vluchten naar Windhoek. Bij CheapTickets kan je snel de tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken en de voordeligste tickets eruit halen. Goedkoop vliegen is makkelijker dan je denkt!

Blijf geïnformeerd over de meest actuele acties op vliegtickets naar Windhoek en andere bestemmingen wereldwijd via ons flight alert system. Met dit systeem geniet je altijd van de laagste prijzen voor al jouw vliegtuigtickets.

Other flights Namibië

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be