Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

Ethiopië

Makale

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de natuurwonderen van Ethiopië

Vliegtickets Makale

Makale, of Mek’ele, is de hoofdstad van de regio Tigray in Ethiopië. De stad ligt ongeveer 650 kilometer ten noorden van de hoofdstad Addis Abeba en is één van de meest bezochte toeristische steden van het land.

Cultuur en geschiedenis

Het Yohannes IV Kasteel dateert van 1881 en is één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Op de vele markten kan je de lokale sfeer opsnuiven. Op de grote markt in het stadscentrum komen elke week karavanen kamelen aan met zout vanuit de Danakil Woestijn.

In de buurt van Makale vind je verschillende oude kerken. De kerken van Abune Abraham zijn zeker een bezoek waard. Ook de oude plaats Axum heeft een paar mooie bouwwerken, monumenten en musea. Het is een echte aanrader tijdens je vliegreis naar Makale.

Natuur in Makale

De natuur in de omgeving van Makale is ronduit indrukwekkend. Bezoek zeker het Simien Mountains National Park, een natuurgebied met graslanden, hoge bergen, brede rivieren en valleien. Er leven onder meer wilde apen en meer dan vijftig verschillende vogelsoorten. Een vlucht naar Makale is dus ideaal voor natuurliefhebbers.

Vliegen naar Makale

Wil je ook deze prachtige Ethiopische stad ontdekken? Neem dan een kijkje op CheapTickets.be. Via onze handige zoekfunctie vind je vliegensvlug de goedkoopste tickets naar Makale. In één oogopslag kan je de tarieven van alle maatschappijen vergelijken. Maak een keuze en reserveer je vliegtickets naar Makale direct via onze website. Onze ticketshop is gedurende de hele week, 24 uur op 24 geopend.

Algemene reisinformatie Ethiopië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 23°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in België, in de winter twee uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Birr.
  • Taal: de officiële taal is het Amharic.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkoop vliegen naar Makale

Wie zegt dat een vlucht naar Makale veel te duur is? CheapTickets bewijst het tegendeel. Bij ons vind je heel wat goedkope vliegtickets naar Makale en andere bestemmingen wereldwijd. Naast vliegtuigtickets kan je bij ons ook een hotelkamer en huurauto boeken. En een reis- of annuleringsverzekering is al even snel geregeld. Kijk vandaag nog op CheapTickets.be en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is. Voor je het weet ben je vertrokken!

Naar Makale vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Makale

Droom je al even van een buitenlandse vakantie in Makale in Ethiopië? Bij CheapTickets.be ben je aan het juiste adres voor goedkope tickets naar Makale en andere Ethiopische steden. Op onze site vind je het tarief van de diverse vliegmaatschappijen allemaal op één centrale plaats.

Blijf op de hoogte van de allerlaatste kortingen op tickets naar Makale en andere bestemmingen via ons praktische flight alert system en profiteer van de beste prijzen op alle vluchten. Goedkoop vliegen naar Makale was nog nooit zo eenvoudig!

Other flights Ethiopië

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be