Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Ethiopië

Gondar

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Gondar

Vliegtickets Gondar

Gondar ligt in het noorden van Ethiopië en was tot 1855 de hoofdstad van het land. Vandaag staan er nog tal van historische bezienswaardigheden. Het is dus nog steeds een rasechte topbestemming.

Historische bezienswaardigheden

Tijdens een vliegreis naar Gondar zijn er een heleboel bezienswaardigheden te ontdekken. Zo zijn er niet minder dan 49 ruïnes van kerken en kastelen te bezichtigen. Het oudste kasteel is dat van Fasilades uit de zeventiende eeuw. Hier vind je ook de beroemde baden van koning Fasilades.

Een ontspannende wandeling in het stadscentrum mag zeker en vast niet ontbreken. Je zal er allerlei kleine steegjes, bars, winkeltjes en markten tegenkomen. Ideaal om wat van de lokale cultuur op te snuiven.

Omgeving Gondar

Heel wat mensen boeken een vlucht naar Gondar om het Simien Mountains National Park te bezoeken. Dit natuurpark in de buurt van Gondar staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Met zijn indrukwekkend berglandschap met diepe ravijnen en brede rivieren is het een uitstekende plek voor een wandeling. Hier leven ook vele wilde diersoorten, waaronder de bedreigde Simien Wolf.

Vliegen naar Gondar

Ben je van plan om een vlucht naar Gondar te boeken en zoek je nog goedkope vliegtickets? Op CheapTickets.be vind je steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen over de hele wereld. Kies een vertrekdatum en we tonen je meteen de beschikbare vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk, boek een ticket en geniet van je vakantie!

Algemene reisinformatie Ethiopië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 20°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er één uur later dan in België en in de winter is het in Gondar twee uur later.
  • Taal: van de ruim driehonderd talen is het Amharic de officiële taal. Munteenheid: de nationale munt is de Birr (ETB).
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Gondar

Kijk op CheapTickets.be voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Gondar. Bij ons kan je ook terecht voor het reserveren van een huurauto of hotelovernachting of voor het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering. Allemaal, net als de vliegtickets, tegen zeer interessante voorwaarden. Kijk vandaag nog op onze site en betaal nooit meer te veel voor een vliegreis naar Gondar!

Naar Gondar vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Gondar

Je hoeft helemaal je broek niet te scheuren aan een vliegreis naar Gondar. Een vlucht naar deze Ethiopische stad kan echt goedkoper. Door je vliegtickets naar Gondar via CheapTickets te reserveren ben je zeker van de beste prijzen. Selecteer een reisperiode en we tonen je de vluchtopties van alle airlines in een handig overzicht. Vergelijk de opties en boek een vlucht rechtstreeks via de site.

Bovendien zorgt ons flight alert systeem ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe aanbiedingen op vluchten naar Gondar. Geniet dus zonder zorgen van jouw voordelige vliegtickets en de vakantie van je dromen!

Other flights Ethiopië

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be