Vlieg met China Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over China Airlines

China Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Republiek China, Taiwan (niet te verwarren met Air China). Het is dan ook geen verrassing dat de vluchten van China Airlines een groot aantal Aziatische luchthavens bedienen.

China Airlines netwerk

China Airlines bedient allerlei bestemmingen in Europa, Azië, Amerika en Oceanië. Globaal gezien is het bedrijf actief op 110 luchthavens in 29 landen. In Europa maakt China Airlines gebruik van de luchthavens van Amsterdam, Frankfurt, Rome, Londen, Luxemburg, Manchester, Praag en Wenen.

Soorten China Airlines tickets

Er zijn 3 soorten China Airlines vliegtickets beschikbaar: economy, business of first class. Naast een verschil in prijs is er uiteraard een variatie in dienstverlening en comfort. Nochtans kan je in elke reisklasse op een uitstekende service rekenen – de slogan van China Airlines is niet voor niets “journey with a caring smile”.

In de economy class kan je in alle comfort van je vlucht genieten dankzij de ruime zitplaatsen. Daarnaast kan je gebruik maken van een video on demand systeem en een ingebouwde satelliettelefoon.

Passagiers die een business class ticket van China Airlines gekocht hebben, worden extra in de watten gelegd. In deze reisklasse zijn er een aantal extra’s die je helpen om heerlijk te ontspannen, een dutje te doen of wat te werken. De luxueuze zetel kan bijna volledig plat en via het 15inch entertainmentscherm heb je een ruime keuze aan films en series.

Op bepaalde China Airlines vluchten vind je bovendien een first class. Dit is de ultieme vliegervaring in een exclusieve reisklasse met een uitstekende service. Je kan dan ook genieten van heerlijke maaltijden, ergonomische zetels, een pakket verzorgingsproducten en veel meer.

Dynasty Flyer

Dynasty is niet alleen de naam van het in-flight magazine van China Airlines, maar ook van haar frequent flyer programma. Met dit lidmaatschap kan je airmiles sparen bij aankoop van je China Airlines tickets. Spaar voldoende airmiles en ruil deze om voor leuke extra’s. Des te meer airmiles je verdient, des te groter de voordelen waarvan je kan genieten.

Handbagage en ruimbagage

Op alle vluchten van China Airlines is handbagage beperkt tot 7kg. Reizigers met een business of first class ticket mogen een extra tas meenemen. Houd er rekening mee dat handbagage kleiner moet zijn dan 56x36x23cm. Op het vlak van ruimbagage mag je in de economy class 20kg, business class 30kg en first class zelfs 40kg inchecken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice