Vlieg met Finnair voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Finnair

Finnair vliegt onder de Finse vlag en is de grootste luchtvaartmaatschappij van het land. Het is een populaire luchtvaartmaatschappij die bijna 9 miljoen passagiers per jaar vervoert. Reizigers met vliegangst zullen blij zijn te horen dat Finnair een van de veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is; sinds 1963 kende het bedrijf geen grote incidenten. Je kan dus zonder zorgen genieten van een Finnair vlucht naar een van de vele bestemmingen.

Omvangrijk netwerk

De vluchten van Finnair bedienen een heleboel luchthavens in Europa, Azië en Noord-Amerika. Globaal gezien is deze luchtvaartmaatschappij actief op meer dan 75 bestemmingen. In België maakt het bedrijf gebruik van Brussels Airport.

Economy, comfort en business

De vliegtickets van Finnair zijn onderverdeeld in drie verschillende reisklassen: economy, comfort en business. Zo is er voor elk wat wils.

Wanneer je in de economy class van Finnair vliegt, geniet je van alle standaarddiensten tegen een interessante prijs. Betaalbare kwaliteit staat in deze reisklasse centraal.
Op bepaalde vluchten is er een comfort class beschikbaar. In deze reisklasse krijg je dezelfde comfortabele zitplaatsen als in de business class, tegen een voordeliger tarief.

Met een business class ticket van Finnair mag je meer bagage meenemen en krijg je toegang tot de exclusieve lounges. Daarnaast heb je meer flexibiliteit op het vlak van vluchtaanpassingen. Ruimere zitplaatsen en heerlijke maaltijden zijn ook inbegrepen.

Finnair Plus

Als je regelmatig Finnair tickets koopt, is een lidmaatschap van Finnair Plus geen slecht idee. Met dit frequent flyer programma geniet je van exclusieve voordelen en aanbiedingen. Daarnaast kan je punten sparen die omgeruild kunnen worden in leuke extra’s, zoals een upgrade naar een hogere reisklasse of een verhoging van de bagagelimiet.

Extra diensten

Bij de aankoop van je Finnair vliegtickets heb je de mogelijkheid om een aantal extra’s te boeken. Zo kan je tegen betaling een zitplaats kiezen of de bagagelimiet optrekken. Daarnaast kan je vooraf tax-free producten bestellen. Het is zelfs mogelijk om tijdens de vlucht iemand te verrassen met een fles champagne, een doosje chocolade of drankbonnetjes. Dit is erg leuk om een verjaardag of huwelijksreis te vieren.

Check-in opties

Om je reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken, biedt Finnair verschillende check-in mogelijkheden aan. Naast de klassieke incheckbalie vind je in sommige luchthavens een self-service kiosk. Verder kan je gebruik maken van de (mobiele) website om je Finnair tickets in te checken. De online check-in is beschikbaar vanaf 36 uur voor vertrek.

Bagagebeperkingen

Het maximumgewicht van een stuk bagage is 23kg. Reizigers met een economy pro of business class ticket van Finnair mogen een extra stuk bagage gratis meenemen. Handbagage mag niet groter zijn dan 56 cm x 45 cm x 25 cm met een maximumgewicht van 8kg.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice