Vlieg met Pegasus Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Pegasus Airlines

Pegasus Airlines vluchten

Pegasus Airlines heeft meer dan 20 jaar ervaring en is in die tijd een van de bekendste luchtvaartmaatschappijen van Turkije geworden. Ze staat bekend om haar betaalbare vliegtickets en uitgebreid netwerk aan bestemmingen.

Pegasus Air bestemmingen

De vluchten van Pegasus Airlines bedienen meer dan 80 bestemmingen, vooral binnen Europa. Een groot aantal van deze bestemmingen bevinden zich rond de Middellandse Zee. Voor een zonzekere vakantie zijn de vliegtickets van Pegasus dus zeker en vast het overwegen waard. Jaarlijks maken ongeveer 7.5 miljoen reizigers gebruik van een Pegasus Airlines vlucht. Hiervoor verwierf het bedrijf een uitgebreide vloot die bestaat uit 43 toestellen.

Met een gemiddelde leeftijd van 3.6 jaar heeft Pegasus Airlines een van de modernste vloten van Europa. Bovendien spendeert deze luchtvaartmaatschappij heel wat aandacht aan de punctualiteit van haar vluchten. Pegasus Airlines is de eerste Turkse luchtvaartmaatschappij die haar on-time percentage publiceert; meer dan 88% van de vluchten vliegen volgens schema

Een reisklasse

Om de prijs van haar vliegtickets zo laag mogelijk te houden, koos Pegasus Airlines ervoor om slechts een reisklasse te gebruiken. Dit betekent ook dat maaltijden en drankjes aan boord niet in de ticketprijs inbegrepen zijn. Hongerige passagiers kunnen op alle Pegasus Airlines vluchten gebruik maken van het ‘Flying Café’. Hier kan je tegen betaling een warme maaltijd, snack of drankje kopen.

Pegasus Plus

Als je regelmatig vliegtickets van Pegasus Airlines boekt, is het interessant om lid te worden van Pegasus Plus. Pegasus Plus is de naam van het frequent flyer programma van deze luchtvaartmaatschappij. Met dit lidmaatschap krijg je heel wat interessante voordelen op alle Pegasus Air vluchten. Spaar airmiles en ruil deze om voor leuke extra’s. Een bijkomende bonus is dat Pegasus Plus leden zelf hun zitplaats mogen kiezen.

Check-in mogelijkheden

Vanaf nu is het mogelijk om je Pegasus Airlines tickets online te valideren. Zo kan je zelf de nodige documenten afdrukken en heel wat tijd besparen op de luchthaven. De online check-in is beschikbaar van 72 tot 3 uur voor vertrek. Als je geen computer bij de hand hebt, kan je nog steeds gebruik maken van de incheckbalie op de luchthaven om je boarding pass te ontvangen.

Handbagage en ruimbagage

Zoals verwacht zijn er ook op de vluchten van Pegasus Airlines beperkingen op de hoeveelheid bagage dat je mag meenemen. Voor handbagage geldt een maximumgewicht van 8 kg en een maximumgrootte van 20 x 40 x 55cm. Ruimbagage is beperkt tot 20kg maar kan tijdens de aankoop van je tickets opgetrokken worden tot 40kg (mits betaling van een toeslag).

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice