Vlieg met Qantas Airways voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Qantas Airways

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas is de tweede oudste airline ter wereld. Ze werd namelijk opgericht in 1920. De naam van deze maatschappij is een afkorting van “Queensland and Northern Territory Aerial Services”.

Qantas vluchten zijn bijzonder populair. Elk jaar vervoert deze luchtvaartmaatschappij ongeveer 49 miljoen passagiers naar 20 nationale en 21 internationale bestemmingen verspreid over 14 landen in Afrika, Amerika, Europa en Oceanië.

Comfort aan boord

Qantas Airways voorziet 3 reisklassen aan boord.

Met een Economy Class vliegticket van Qantas mag je plaatsnemen in een comfortabele zetel met een verstelbare neksteun. Tijdens de vlucht worden er maaltijden geserveerd en kan je genieten van een persoonlijk entertainmentsysteem.

Voor meer rust en ruimte kan je een Premium Economy ticket boeken. Priority check-in, maaltijdkeuze en gratis dranken zijn inbegrepen.Deze reisklasse komt grotendeels overeen met de Business Class, maar daar krijg je nog meer beenruimte, toegang tot de lounges en een gratis verzorgingskit.

First Class is enkel op Airbus A380 vluchten van Qantas te vinden. Hier krijgen passagiers een van de 14 individuele suites met luxueuze zetels (die volledig plat kunnen) en een 43 cm groot HD beeldscherm. Daarnaast kan je rekenen op een persoonlijke assistent tijdens de check-in en de vlucht.

Koffers pakken?

Op internationale Qantas vluchten mag elke passagier minstens 30kg bagage meenemen (in Premium Economy en Business 40kg en in First Class zelfs 50kg). Frequent flyers mogen vaak nog meer bagage inchecken. Daarnaast is er nog handbagage mogelijk. Deze is beperkt tot 1 stuk van 7kg voor Economy Class passagiers en 2 stuks van 7kg voor de overige reisklassen.

Inchecken voor een vlucht

Er zijn diverse methoden om je Qantas vliegtuigtickets te valideren. Op het vliegveld zijn bijvoorbeeld incheckbalies en selfservice kiosken te vinden. Verder is ook een online check-in mogelijk van 24u tot 2u voor vertrek. Zo kan je zelf jouw boarding pass afdrukken.

Boek nu

CheapTickets.be is een bekende online prijsvergelijker waar je alle vluchten van Qantas en andere maatschappijen naast elkaar kan leggen. Heb je een interessante vlucht gevonden? Koop dan jouw vliegtickets in onze ticketshop. Betalen kan veilig via Bancontact, PayPal of een kredietkaart en binnen de 5 minuten ontvang je een bevestiging van jouw reservatie.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice