Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vlieg met

Niceair

5M

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Boek goedkope vliegtickets met Niceair

Nice Air

Vlieg met Niceair

De nieuwe IJslandse luchtvaartmaatschappij Niceair begon te vliegen in het voorjaar van 2022. Het merendeel van de financiering van de luchtvaartmaatschappij komt van een groep Noord-IJslandse zakenlieden, geen van de investeerders bezit meer dan 8% van het bedrijf. Naarmate de populariteit van de luchtvaartmaatschappij groeit en het routenetwerk zal uitbreiden wil Niceair meer toestellen aankopen.

Niceair vluchten

Boek nu je vlucht, pak je koffer en stap aan boord bij Niceair! De splinternieuwe luchtvaartmaatschappij verruimt haar horizon door binnenkort meer bestemmingen toe te voegen. Momenteel biedt Niceair je de mogelijkheid om vanuit Akureyri naar Kopenhagen te vliegen en te genieten van de prachtige architectuur, heerlijk eten en gezellige sfeer. Maar als je behoefte hebt aan de Spaanse cultuur, zonneschijn of vitamine D kan je vluchten boeken naar Tenerife en Alicante.

Denemarken

Kopenhagen

Spanje

Tenerife

Spanje

Alicante

Niceair check-in informatie

Op dit moment biedt Niceair geen online inchecken aan, maar je kan gewoon inchecken op de luchthaven. Het wordt door de luchtvaartmaatschappij aanbevolen om vroeg op de luchthaven aan te komen zodat je zeker je vlucht niet mist. Over het algemeen is 2 uur voor vertrek van jouw vlucht voldoende.

Niceair Bagage Informatie 💼

Toegestane bagage aan boord bij Niceair

Passagiers mogen slechts 1 stuk handbagage meenemen. Daarnaast mogen passagiers een kleine handtas of een rugzak meenemen.
De maximale afmetingen voor de handbagage zijn 55 cm x 40 cm x 30 cm.
Het maximale gewicht voor de handbagage is 10 kg.

Toegestaan bagagegewicht per ingecheckte bagage bij Niceair

In de ticketprijs is geen ruimbagage inbegrepen. Daarom moet ruimbagage afzonderlijk worden bijgeboekt tegen een vergoeding. De prijzen kan je hieronder raadplegen. Als je extra ruimbagage wilt, raden we aan dit aan te kopen op de website. De volgende kosten zijn van toepassing:

1 stuk tot 20 kg - $35 / €40
1 stuk tot 32 kg - $58 / €65

*Prijzen in euro op basis van de wisselkoers van 03-05-2023

Veelgestelde vragen ℹ️

➡️ Waar is Niceair gevestigd?

  • Het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij is gevestigd op de luchthaven van Akureyri Airport (AEY). Dat is een regionale luchthaven in het noorden van Ijsland.

➡️ Wat is het maximale aantal bagage dat ik kan meenemen?

  • Het maximale aantal bagage dat per persoon is toegestaan zijn 2 stuks. Handbagage (1) en persoonlijk item (1).

➡️ Welke toestellen heeft Niceair?

  • Op dit moment heeft Niceair 1 Airbus A319-vliegtuig. De luchtvaartmaatschappij heeft plannen om het aantal vliegtuigen in de vloot in de loop van de tijd uit te breiden. Momenteel biedt het vliegtuig plaats aan 150 stoelen in de economy class.

➡️ Kan ik mijn stoel kiezen?

  • Bij de incheckbalie op de luchthaven of tijdens het boekingsproces kan je tegen betaling jouw stoel kiezen. Omdat deze stoel aan je is toegewezen om te voldoen aan de gewichts- en balanscriteria van het vliegtuig, verzoeken wij je altijd in jouw toegewezen stoel plaats te nemen.

➡️ Is het eten inbegrepen?

  • Nee, het eten is niet inbegrepen. Je kan echter wel iets kopen. Naast een ruime selectie van cadeaus, cosmetica, sieraden, sigaretten, alcohol en andere items, biedt Niceair een betaalbare selectie van warme en koude dranken, snacks, lichte maaltijden en een volledige barservice aan boord van jouw vlucht.

➡️ Hoe kan een minderjarige alleen vliegen met Niceair?

  • Op Niceair vluchten worden kinderen tussen de 5 en 11 jaar (inclusief) die niet worden begeleid door een volwassene aangeduid als 'onbegeleide minderjarigen'. Voordat je een vliegticket boekt, dien je een formulier in te vullen om deze service aan te vragen.

Voordat je vertrekt naar de luchthaven

Maak je reis compleet met Cheaptickets.be

Ga terug naar het overzicht

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be