Vlieg met Croatia Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Over Croatia Airlines vluchten

Ben je op zoek naar Croatia Airlines tickets maar wil je geen fortuin uitgeven? Dan hebben we goed nieuws. Via onze zoekmachine vind je onmiddellijk de goedkoopste Croatia Airlines vlucht. Je zal bijvoorbeeld merken dat enkele uren (of dagen) later/vroeger vertrekken vaak tientallen euro’s winst kan opleveren. Probeer het zelf en boek online!

Sinds 1989 is Croatia Airlines de nationale luchtvaartmaatschappij van Kroatië. Ze is actief op alle grote luchthavens van het land, waaronder Zagreb, Dubrovnik, Split en Zadar. Van hieruit vliegt Croatia Airlines voornamelijk naar Europese steden. In totaal zijn er 53 bestemmingen, waarvan sommige seizoensgebonden zijn.

Onderverdeling in reistypes

Croatia Airlines heeft twee reisklassen: Economy en Business. Deze werden onderverdeeld in verschillende subtypes met een focus op prijs, flexibiliteit of luxe. In totaal zijn er zes vliegformules om uit te kiezen. Op deze manier komt men tegemoet aan de noden van elke reiziger – of je nu als toerist goedkoop naar Kroatië wil, of als zakenreiziger een flexibele oplossing zoekt.

Hand- en ruimbagage

Handbagage is beperkt tot 1 stuk van 8 kg voor Economy Class reizigers en 2 stuks van 8 kg voor mensen met een Business Class ticket van Croatia Airlines. Ook op ruimbagage gelden beperkingen, namelijk 1 x 23 kg in Economy en 2 x 32 kg in Business Class. Indien je meer bagage meeneemt, wordt er een toeslag aangerekend.

Miles & More

Met Miles&More spaar je airmiles telkens je een Croatia Airlines vlucht boekt. Hoeveel airmiles je krijgt hangt af van de afstand en het soort ticket (Economy/Business). Frequent flyers kunnen na verloop van tijd profiteren van allerlei upgrades. Handig, niet?

Check-in

De check-in van jouw Croatia Airlines tickets is mogelijk via de balie op de luchthaven. Daarnaast is er een web check-in. Deze dienst is beschikbaar van 23 uur tot 60 minuten voor vertrek. Je hebt dus ruim de tijd om zelf jouw boarding pass af te drukken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice