Vlieg voordelig naar Dubrovnik

Vliegtickets Dubrovnik

Dubrovnik is een havenstad in het zuiden van Kroatië en wordt beschouwd als één van de mooiste steden aan de Adriatische kust. Elk jaar zijn er meer en meer toeristen die deze “Parel van de Adriatische Zee” ontdekken. Niet alleen vind je hier prachtige stranden, er zijn ook tal van interessante bezienswaardigheden te ontdekken.

Historisch en modern stadsgedeelte

Het oude stadsgedeelte is volledig ommuurd en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je vindt er prachtige pleinen, kerken en musea. Aan de andere kant van de stadsmuren ontdek je mooie stranden en tal van trendy uitgaansgelegenheden.

Lokale keuken Dubrovnik

Probeer tijdens je vliegreis naar Dubrovnik ook de Kroatische keuken. Aan variatie is er geen gebrek. Naast de bekende vlees- en visgerechten kan je er ook heerlijke pizza’s eten in één van de vele pizzeria’s. Bovendien staat het land ook bekend voor zijn wijnproductie en lekker zoete desserts.

Vliegen naar Dubrovnik

Op CheapTickets.be vind je de goedkoopste vliegtuigtickets naar Dubrovnik en andere bestemmingen over de hele wereld. Ontdek ons ruime aanbod aan goedkope vliegtickets door jouw gewenste bestemming aan te duiden in het zoekvenster. Je krijgt meteen een duidelijk overzicht van alle tarieven. Vergelijk de prijzen en maak een keuze. Daarna kan je jouw tickets naar Dubrovnik onmiddellijk reserveren via onze site en dit 24u per dag.

Algemene reisinformatie Kroatië

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 29°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 13°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Kuna (HRK).
  • Taal: de officiële taal is Kroatisch. In de toeristische gebieden wordt er ook Duits en Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Dubrovnik

Voor de goedkoopste vluchten naar Dubrovnik en tal van andere bestemmingen over de hele wereld ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kan voor een hotelovernachting, een huurauto of om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten? Wij regelen het allemaal. Neem vandaag nog een kijkje en ontdek hoe eenvoudig en voordelig het allemaal is!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Dubrovnik

Zin in vliegreis naar Dubrovnik in Kroatië? Neem dan een kijkje op CheapTickets.be! Je kan er in enkele stappen de vliegtickets van de verschillende airlines met elkaar vergelijken. Je ontdekt er de meest actuele kortingen en de goedkoopste vliegtickets naar Dubrovnik en vele bestemmingen over de hele wereld.

Wij informeren jou graag over de recentste reducties met ons flight alert system. Zo geniet je steeds van de beste deals. Met CheapTickets.be reis je altijd op de goedkoopste manier naar Dubrovnik en andere bestemmingen in Europa. Kijk zelf op de site en geniet van een goedkope en fantastische reis!

Other flights Kroatië