Vlieg met Garuda Indonesia voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Garuda Indonesia

Garuda Indonesia is de nationale airline van Indonesië. Ze werd genoemd naar de heilige Garuda vogel uit het Hindoeïsme en Boeddhisme, wat men ook terugziet in het logo. Het aantal bestemmingen van Garuda Indonesia is verrassend uitgebreid. Er zijn namelijk vluchten naar 40 nationale steden en 36 internationale bestemmingen in Azië, Australië en Europa. Elk jaar kiezen ruim 17 miljoen reizigers voor een Garuda Indonesia vlucht.

Comfort aan boord

Voor de ultieme vliegervaring tijdens een Garuda Indonesia vlucht moet je in de First Class zijn. Deze bestaat uit 8 suites in een 1-2-1 configuratie. Je vindt er 24” entertainmentschermen, een uitgebreide drank- en eetkaart, gratis WiFi en ligzetels.

De Business Class kreeg de naam Executive mee. Ook deze reizigers krijgen extra grote zetels, een groot beeldscherm en oplaadpoorten voor laptops en smartphones. Maaltijden en dranken zijn ook voorzien.

De goedkoopste Garuda Indonesia vliegtickets zijn in de Economy Class te vinden. Laat je niet misleiden door de prijs, want ook hier krijg je voldoende ruimte om op een comfortabele manier te vliegen. Extra’s, zoals WiFi, zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Check-in opties

Er zijn vier manieren om voor een Garuda Indonesia vlucht in te checken. Sommige steden hebben bijvoorbeeld een city check-in. Daarnaast kan je nog steeds aan de balie op het vliegveld terecht. Wil je wachttijden vermijden? Kies dan voor een phone check-in of een mobile check-in.

GarudaMiles

Net zoals elke moderne luchtvaartmaatschappij heeft ook Garuda Indonesia een frequent flyer programma. Door lid te worden van GarudaMiles kan je punten sparen telkens je een Garuda Indonesia vliegticket koopt. Heb je genoeg punten gespaard, dan kan je deze omruilen voor gratis upgrades. Handig, niet?

Online tickets boeken?

Wil je online de prijzen van verschillende airlines vergelijken? Of wil je meteen een Garuda Indonesia vlucht reserveren? Dan kan je steeds op CheapTickets.be terecht. Hier is alles te vinden om de vliegreis van jouw dromen te plannen, van vliegtuigtickets tot hotels en huurwagens. Ontdek ons aanbod en begin je koffers maar te pakken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice