Vlieg met Easyjet voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Easyjet

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Dan bij je bij ons op het juiste adres. Dankzij de vluchten van EasyJet kan je op een budgetvriendelijke manier heel Europa verkennen.

EasyJet is misschien wel de bekendste low cost vliegtuigmaatschappij ter wereld. Sinds het ontstaan in 1995 heeft het bedrijf onder leiding van Sir Stelios Haji-Ioannou een enorme groei meegemaakt. Momenteel is het de grootste luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk met bijna 60 miljoen passagiers per jaar.

EasyJet vluchten

Betaalbare vliegtickets zijn het handelsmerk van deze luchtvaartmaatschappij. Dankzij EasyJet kan je goedkoop vliegen naar meer dan 32 bestemmingen. Belgische EasyJet vluchten vertrekken vanuit Brussels Airport (Zaventem), Nederlandse vluchten van EasyJet maken gebruik van Schiphol (Amsterdam).

Net als bij andere budgetvluchten betaal je enkel voor de standaarddiensten. EasyJet tickets zijn zo goedkoop omdat je niet voor onnodige extra’s moet betalen. Aanvullende diensten - zoals maaltijden aan boord - zijn nog wel beschikbaar tegen een meerprijs.

EasyJet Plus

Als je regelmatig EasyJet vliegtickets koopt, is EasyJet Plus een interessante investering. Met dit lidmaatschap kan je genieten van extra voordelen die je helpen om tijd en geld te besparen. EasyJet Plus leden kunnen zelf hun plaats kiezen, sneller hun bagage inchecken, eerst aan boord gaan en genieten van exclusieve kortingen.

EasyJet Bistro Service

Zoals eerder al gezegd, zijn maaltijden niet inbegrepen in de tickets van EasyJet. Wil je tijden je vlucht toch van een maaltijd genieten, kies dan voor de bistro service. Tegen betaling kan je een keuze maken uit diverse versnaperingen, snacks en broodjes. Ook voor vegetariërs is er een aangepast aanbod.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice