Vlieg met Easyjet voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met easyJet

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Dan bij je bij ons op het juiste adres. Dankzij de vluchten van easyJet kan je op een budgetvriendelijke manier Europa verkennen. Met wel 244 Europese bestemmingen is easyJet een goede airline keuze voor jouw vliegticket.

EasyJet is misschien wel de bekendste low cost vliegtuigmaatschappij ter wereld. Sinds het ontstaan in 1995 heeft het bedrijf onder leiding van Sir Stelios Haji-Ioannou een enorme groei meegemaakt. Momenteel is het de grootste luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk met bijna 60 miljoen passagiers per jaar.

Bagage bij easyJet

Wat zijn de bagageregels van easyJet? Passagiers mogen één stuk handbagage meenemen dat niet groter mag zijn dan 56 x 45 x 25 cm. Let hier goed mee op!

easyJet bestemmingen vanaf Brussel

Belgische easyJet vluchten vertrekken vanuit Brussels Airport (Zaventem). Vanuit Zaventem kan je vliegen naar Basel, Bordeaux, Genève, Napels en Nice.

easyJet bestemmingen vanaf Amsterdam

Nederlandse vluchten van easyJet maken gebruik van Schiphol (Amsterdam). Vanuit Schiphol kan je vliegen naar 42 bestemmingen zoals Alicante, Berlijn, Boedapest, Dubrovnik, Ibiza, Londen, Milaan, Rome, Wenen en Split.

Vlieg je vaak? easyJet Plus!

Als je regelmatig easyJet vliegtickets koopt, is easyJet Plus een interessante investering. Met dit lidmaatschap kan je genieten van extra voordelen die je helpen om tijd en geld te besparen. easyJet Plus leden kunnen zelf hun plaats kiezen, sneller hun bagage inchecken, eerst aan boord gaan en genieten van exclusieve kortingen.

Aan boord: easyJet Bistro

Zoals eerder al gezegd, zijn maaltijden niet inbegrepen in de tickets van easyJet. Wil je tijden je vlucht toch van een maaltijd genieten, kies dan voor de bistro service. Tegen betaling kan je een keuze maken uit diverse versnaperingen, snacks en broodjes. Ook voor vegetariërs is er een aangepast aanbod.

Vliegen met easyJet: wat je verder nog moet weten

Inchecken
Voor een klein bedrag mag je kiezen waar je wilt zitten in het vliegtuig. Stoelen kunnen tijdens de boeking worden gekozen of op een later moment via de website van easyJet. Als u geen stoel kiest doet easyJet dit gratis voor u tijdens uw incheck.
Inchecken kan bij easyJet alleen online. Dit kan al vanaf 30 dagen voor vertrek en tot uiterlijk 2 uur voor vertrek.Ga naar de uitgebreide pagina over inchecken.

Vliegen als je zwanger bent
Je kunt tot 35 (of 32 bij meerlingzwangerschap) weken in de zwangerschap vliegen met easyJet, al wordt geadviseerd dit niet meer te doen. Ook wordt afgeraden te vliegen in de eerste week na de bevalling, zowel voor moeder als baby. Wij adviseren je voor de zekerheid een arts te raadplegen indien je twijfelt of het veilig genoeg is. Voor het reizen is geen medische verklaring nodig.

Speciale maaltijden
Wanneer je last heb van een allergie voor bepaalde voedingsmiddelen raden we je aan om medicijnen tegen je allergie mee te nemen. Sommige voedselwaren kunnen namelijk sporen bevatten van het voedingsmiddel waar je allergisch voor bent. Easyjet biedt wel glutenvrije en lactosevrije snacks aan.

Speciale assistentie
Heb je assistentie nodig op de luchthaven? Denk aan een rolstoel, een begeleider? Of wil je je eigen rolstoel, hulphond of medische apparatuur aanmelden? Bij easyjet is het mogelijk om passende begeleiding aan te vragen voor op de luchthaven. Belangrijk is om dit ten minste 48 uur voor vertrek aan te vragen. Ga naar de pagina van easyjet voor meer informatie.

Fear of Flying course
Heb je vliegangst, of vind je het idee van vliegen ontzettend eng? Met de online cursus van easyJet (met een slagingspercentage van 95%) kom je daar wel overheen! Ga naar de Fearless-flyer website.

Aanbiedingen

Check gelijk of easyJet nu speciale aanbiedingen heeft op jouw bestemmingen.

Bestemmingen

Bekijke de populairste bestemmingen van easyjet.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice