Vlieg voordelig naar Genève

Vliegtickets Genève

Het prachtige meer is een van de bekendste attracties van Genève. Maar ook de historische gebouwen, de smalle steegjes en de prachtige parken zijn zeker een bezoek waard. Tijdens een vliegreis naar Genève is er voor elk wat wils.

Het Meer

Het Meer van Genève is zonder twijfel de belangrijkste attractie van de stad. De indrukwekkende fontein, Jet d’Eau, is een van de grootste fonteinen ter wereld. Op de prachtige boulevard vind je tal van bezienswaardigheden zoals L’Horloge Fleurie, een Bloemenklok speciaal ontworpen ter ere van de horloge-industrie van de streek.

Maar het Brunswick Monument, de begraafplaats van de Graaf van Brunswick, is ook zeker een bezoek waard.

Genève verkennen

Er zijn verschillende manieren om deze stad te verkennen. Kies voor een cruise op het meer en geniet van lekkere hapjes en drankjes. Of maak een rondrit met de bus of minitrein.

Maar je kan Genève ook al wandelend ontdekken. De routes leiden langs talrijke bezienswaardigheden en door mooie parken langs het meer, waar je geniet van de spectaculaire uitzichten. Boek vandaag nog jouw vliegtuigtickets naar Genève en ontdek zelf deze prachtige stad!

Vliegen naar Genève

Ben je op zoek naar vliegtickets naar Genève? Op CheapTickets.be vind je een ruim aanbod aan goedkope vluchten naar deze en andere bestemmingen in Europa. Neem dus snel een kijkje op onze website en sta versteld van de scherpe prijzen. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: tijdens de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur 25°C. De gemiddelde wintertemperatuur is er 4°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: de officiële landstalen zijn Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans. In toeristische gebieden spreekt men ook vaak Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelig reizen naar Genève

Ben je op zoek naar tickets naar Genève? Voor de voordeligste vluchten ben je bij CheapTickets.be op het juiste adres. Maar ook bij het vinden van een leuk hotel of het reserveren van een huurauto kunnen wij jou helpen. Het is zelfs mogelijk om via onze website en reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Handig, niet?

Neem een kijkje naar het aanbod en voor je het weet geniet je van een onvergetelijke vakantie in Genève.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Genève

Ben je al een tijdje op zoek naar goedkope vliegtickets naar Genève? Dan kan je stoppen met zoeken, want wij hebben gegarandeerd de beste tarieven. Gebruik onze zoekmachine, zoek de voordeligste vlucht naar Genève en boek je tickets online. Zo makkelijk is het.
Vlieg goedkoop naar Genève of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen via ons flight alert system. Ontdek hoe gemakkelijk het is om goedkope vliegtuigtickets te boeken via CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel!

Other flights Zwitserland