Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegen met

Norwegian

D8

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Rechtstreeks naar meer dan 100 bestemmingen

Norwegian

Vliegtickets Norwegian

Norwegian is een Noorse lowcostmaatschappij. Het is de tweede grootste airline in Scandinavië. De basis van deze luchtvaartmaatschappij is Oslo Gardermoen. Norwegian vliegt vanuit Oslo naar 100 verschillende bestemmingen. Vanaf Amsterdam vlieg je via Oslo naar bestemmingen binnen Noorwegen, maar ook naar vele bestemmingen in Europa en richting Noord-Afrika en het Midden- Oosten.

Lees meer over:

Waarom Norwegian vliegen?

1. Gratis Wi-Fi

2. On demand entertainment

3. Comfortabele stoelen

Met haar vluchten bereikt Norwegian ruim 100 bestemmingen wereldwijd op 4 continenten.

Reisklasses

Economy Class van Norwegian

Relax in comfortabele stoel

  • 80 cm beenruimte
  • Entertainmentsysteem met Video on Demand
  • Comfortabele stoel
Lees meer

Premium Class van Norwegian

Geniet van meer ruimte

  • tot 140 cm beenruimte
  • Inclusief alle voordelen van Economy Class
  • Meer ruimte, nog meer comfort
Lees meer

Bagage Norwegian

Bij Norwegian mag je een stuk handbagage en een accessoire, bijvoorbeeld een handtas of laptop meenemen (behalve met het LowFare tarief). De handbagage mag maximaal 55 x 40 x 23 cm (l x b x h) groot zijn. Het accessoire mag maximaal 30 x 20 x 38 cm groot zijn. Het totale gewicht van zowel de handbagage als het accessoire mag maximaal 10 kg zijn bij LowFare en LowFare+ en maximaal 15 kg bij Flex, Premium en PremiumFlex tarief.

Bij Norwegian kun je in Economy Class kiezen tussen vijf soorten tarieven: LowFare, LowFare+, Flex, Premium, PremiumFlex.

Lees meer

Sparen: Norwegian Reward

Het Norwegian Reward spaarprogramma is een frequent flyer programma zonder verschillende niveaus. Lid worden is gratis en bij elke vlucht van Norwegian spaar je CashPoints, wat extra services en voordelen biedt. CashPoints verdien je zowel in de lucht als wanneer je gebruik maakt van een van de hotel-, autoverhuur partners. Deze CashPoints kun je inwisselen voor allerlei producten en diensten bij de airline. Voor elke zesde vlucht met Norwegian krijg je een Reward en is 12 maanden geldig. Rewards zijn bijvoorbeeld gratis reservering van je stoel, priority boarding, gratis bagage en meer. Ook spaar je na zes vluchten 2% meer CashPoints. Dit kan oplopen tot 10%.

Vliegen met Norwegian: wat je verder nog moet weten

Inchecken
Als je vliegt met Norwegian kun je snel en gemakkelijk inchecken op verschillende manieren. Zo kun je inchecken via de Norwegian incheckbalie of via de zelfservice incheckautomaten op de luchthaven. In het laatste geval kun je jezelf tot 60 minuten (bij intercontinentale vluchten) en 20 minuten (bij Europese vluchten) voor vertrek inchecken en hoef je dus niet in de rij te staan. Verder kun je online inchecken via je computer of mobiele telefoon. Hiervoor hoef je alleen je ticket en je legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Online inchecken kan tot uiterlijk 24 uur voor vertrek. Na deze 24 uur dien je je op het vliegveld in te checken.

Speciale assistentie

Lees meer

Aanbiedingen

Check gelijk of Norwegian speciale aanbiedingen heeft op jouw bestemmingen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegen met Norwegian

Norwegian is een Noorse lowcostmaatschappij. Het is de tweede grootste airline in Scandinavië. De basis van deze luchtvaartmaatschappij is Oslo Gardermoen. In 1993 werd de luchtvaartmaatschappij onder de naam Norwegian Air Shuttle opgericht. In het begin vloog het bedrijf vooral op naar het westen van Noorwegen.

In 2002 is het beleid veranderd. Het bedrijf is een lowcostmaatschappij geworden en de naam is veranderd in Norwegian.com. Norwegian.com vliegt vanuit Oslo naar 100 verschillende bestemmingen en heeft ongeveer 2500 medewerkers.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be