Vlieg met Royal Air Maroc voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Royal Air Maroc

Royal Air Maroc is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko. Deze Noord-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij heeft haar thuisbasis op de luchthaven van Casablanca. Ze is volledig in handen van de Marokkaanse regering en een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die nog niet geprivatiseerd werd.

Lees meer over:

Reis je naar de VS? Belangrijk bericht!

Nieuwe maatregelen betreffende het meenemen van elektronica naar de VS.

De Amerikaanse autoriteiten verbieden elektronische apparatuur in je handbagage! Je mag enkel je smartphone of medische apparatuur meenemen aan boord. Elektrische apparaten zoals laptops, tablets, (video)camera's, elektronische games en DVD spelers moet je inchecken in je ruimbagage.

Royal Air Maroc reisklasses

De vliegtickets van Royal Air Maroc zijn beschikbaar in 2 verschillende reisklassen: Economy en Business Class. Zo is er voor elk wat wils.
Voor een duidelijk overzicht, delen wij de Economy reisklasse in 2 categoriëen op: short trip en long haul. Wil je het verschil weten tussen korte en langeafstandsvluchten bij Business Class? Klik dan op 'lees meer'.

Economy - short trip

Comfort en ruimte

 • Reis op een betaalbare manier
 • 76 tot 81 cm beenruimte
 • Selectie nationale kranten

Economy - long haul

Extra comfort en plezier

 • Reis lang met comfort
 • Nieuwe ergonomische stoelen
 • 8.9" scherm voor entertainment

Business Class

Comfort, plezier en sereniteit

 • Reis in luxe
 • Zetel met slaap en massage functie
 • 15.3" scherm en USB-poorten

Safar Flyer

Royal Air Maroc kent het Safar Flyer-spaarprogramma. Lid worden is gratis en bij elke vlucht van Royal Air Maroc of één van haar airline partners spaar je automatisch miles die extra services en voordelen bieden. Ook als je gebruik maakt van de aangesloten autoverhuurbedrijven spaar je miles. Deze miles kun je inwisselen voor allerlei producten en diensten. Er zijn binnen het Safar Flyer Programme drie lidmaatschapniveau’s: Blue, Silver en Gold. De voordelen voor elk niveau zijn als volgt:

Blue-deelnemers

Het Blue-niveau is het startniveau voor nieuwe Safar Flyer-deelnemers. Je spaart miles door te vliegen met Royal Air Maroc of één van haar partners. Deze miles kun je besteden aan producten en diensten, maar als je genoeg miles hebt gespaard, kun je ze ook inwisselen voor gratis vliegtickets.

Silver-deelnemers

Bij het Silver-niveau spaar je automatisch 50% extra miles. Verder kun je inchecken bij de Business Class-balie, mag je tot 23 kilo extra bagage meenemen én krijg je toegang tot de lounges op de Marokkaanse luchthavens. Tot slot krijg je gratis plastic beschermhoezen voor maximaal twee koffers.

Gold-deelnemers

Bij het Gold-niveau spaar je automatisch dubbele miles en geniet je, naast alle voordelen van het Silver-niveau, van extra kortingen bij de partners van Royal Air Maroc. Verder krijg je altijd de hoogste prioriteit op de wachtlijst en krijgen jij en een medereiziger toegang tot alle aangesloten Royal Air Maroc-lounges.

Online inchecken bij Royal Air Maroc

Bij Royal Air Maroc kan je vanaf 48 uur voor het vertrek van je vlucht op voorhand online inchecken. Check-in is mogelijk tot 2 uur voor het voorziene vertrekuur van uw vlucht. Zorg er alleen voor dat je internettoegang hebt. Je kunt ook inchecken voor uw terugvlucht, als hij gepland is binnen 24 uur na het vertrek van je heenvlucht. Is dit niet het geval, vergeet dan niet zeker 2 uur voor het vertrek in te checken.

Waarom online inchecken?

 • Vrije stoelkeuze
 • Optie voor check-in annulatie
 • Tijd winnen op luchthaven

Bagage

Handbagage

Iedereen mag één stuk handbagage meenemen in de cabine dat niet zwaarder is dan 10kg en waarvan de som van de drie afmetingen (hoogte x breedte x lengte) niet groter is dan 115cm. Laptops zijn toegelaten en worden niet beschouwd als handbagage.

Ruimbagage

Grotere koffers en tassen worden als ruimbagage aanzien. Ruimbagage is beperkt tot 1 of 2 koffers van maximum 23 kg, afhankelijk van de eindbestemming en het soort Royal Air Maroc ticket dat je geboekt hebt.

Royal Air Maroc bestemmingen

Met meer dan 80 wereldwijde bestemmingen heeft Royal Air Maroc een erg uitgebreid netwerk. Dit netwerk bestaat uit 10 Marokkaanse luchthavens en bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In België vertrekken alle Royal Air Maroc vluchten vanuit Brussels Airport in Zaventem.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice