Vlieg met Royal Air Maroc voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Royal Air Maroc

Royal Air Maroc vluchten

Royal Air Maroc is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko. Deze Noord-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij heeft haar thuisbasis op de luchthaven van Casablanca. Ze is volledig in handen van de Marokkaanse regering en een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die nog niet geprivatiseerd werden.

Royal Air Maroc bestemmingen

Met meer dan 70 wereldwijde bestemmingen heeft Royal Air Maroc een erg uitgebreid netwerk. Dit netwerk bestaat uit 10 Marokkaanse luchthavens en bestemmingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten. In België vertrekken alle Royal Air Maroc vluchten vanuit Brussels Airport in Zaventem.

Royal Air Maroc tickets

De vliegtickets van Royal Air Maroc zijn beschikbaar in 3 verschillende reisklassen; Economy, Premium of Executive. Zo is er voor elk wat wils. Met een Economy ticket reis je op een betaalbare manier. Afhankelijk van de vluchtduur wordt er een lichte maaltijd of snack geserveerd. Warme en koude dranken zijn gedurende de volledige vlucht verkrijgbaar.

Passagiers met een Business Class ticket van Royal Air Maroc kunnen zich aan een aantal extra’s verwachten. In deze reisklasse draait alles rond sereniteit en flexibiliteit. Of je nu lekker wil ontspannen of nog even wil doorwerken; bij Royal Air Maroc vind je alles wat je nodig hebt. Je zit comfortabel in een ruime zetel, geniet van een heerlijke maaltijd en krijgt toegang tot de VIP ruimtes op de luchthaven.

Om voor een onvergetelijke reiservaring te zorgen, ontwikkelde Royal Air Maroc de Executive Class. Dit is een nieuwe Business Class die je op middellange vluchten van Royal Air Maroc terugvindt. In deze reisklasse krijg je heel wat exclusieve voordelen en een kwaliteitsvolle dienstverlening. VIP-ruimtes om te ontspannen voor je vlucht, een aparte check-in, luxueuze zitplaatsen en een hogere bagagelimiet zijn slecht enkele voorbeelden van de extra’s waar je als Executive Class passagier van geniet.

E-services

Royal Air Maroc heeft ze een groot deel van haar diensten online beschikbaar gesteld. Zo kan je niet alleen Royal Air Maroc vliegtickets online kopen, maar ook online inchecken, de dienstregeling nakijken en veel meer. Zo heb je altijd alle vluchtinformatie bij de hand!

Bagage

Op alle Royal Air Maroc vluchten mag je een stuk handbagage meenemen dat niet zwaarder is dan 10 kg. Daarbovenop geldt een maximum volume (hoogte x breedte x lengte) van 115 cm³.

Grotere koffers en tassen worden als ruimbagage aanzien. Ruimbagage is beperkt tot 1 of 2 koffers van maximum 23 kg, afhankelijk van de eindbestemming en het soort Royal Air Maroc ticket dat je geboekt hebt.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice