Vlieg met Czech Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Czech Airlines

CSA Czech Airlines is een toonaangevende Europese luchtvaartmaatschappij die vliegt onder de Tsjechische vlag. Het is een van de vijf oudste luchtvaartmaatschappijen van Europa en kan dus rekenen op heel wat ervaring in het organiseren van Europese en intercontinentale vluchten. Deze ervaring vertaalt zich in een kwaliteitsvolle dienstverlening en gunstig geprijsde vliegtickets.

Czech Airlines bestemmingen

Czech Airlines organiseert vluchten naar 92 luchthavens in 48 verschillende landen. De bestemmingslijst is erg divers; populaire steden zoals Praag, Barcelona, Wenen en Rome behoren tot het vluchtschema. Maar ook minder voor de hand liggende steden worden door Czech Airlines vluchten bedient. De Belgische vluchten van Czech Airlines vertrekken vanuit Brussels Airport in Zaventem.

Economy of Business class

Czech Airlines tickets kunnen geboekt worden voor economy of business class. Er zijn vier soorten economy tickets: promo, standard, plus en flexi. Het verschil tussen deze formules is de flexibiliteit in het omboeken/annuleren van vluchten, diensten aan boord en de hoeveelheid airmile rewards die je verdient.

Zoals bij de meeste Europese luchtvaartmaatschappijen kan je ook voor een business class ticket kiezen. Met dit vliegticket van Czech Airlines kan je voor het vertrek rustig ontspannen in de lounge en extra snel inchecken. Andere voordelen zijn dubbele airmiles, extra bagage en ruimere zitplaatsen.

OK Plus

Het frequent flyer programma van Czech Airlines kreeg de naam OK Plus. Met dit programma kan je airmiles sparen met alle vluchten van Czech Airlines en haar partners. Deze airmiles kan je omruilen voor gratis vliegtickets, toegang tot de luchthavenlounge, een huurauto, enz. Ondernemingen kunnen gebruik maken van OK Plus Corporate, een frequent flyer programma dat speciaal ontwikkeld werd voor bedrijven.

Bagageregels

Voor de Czech Airlines vluchten met een standaard ticket is ruimbagage niet inbegrepen. Boek je daaren tegen een Plus Ticket, dan mag je 23kg ruimbagage en 8kg handbagage meenemen. Reizigers met een business class ticket van Czech Airlines mogen twee keer zoveel bagage meenemen. Als je toch met meer bagage wil reizen zonder in een business class ticket te investeren, kan de economy flex formule een oplossing bieden. Hiermee mag je een koffer van 32kg en handbagage van max. 12kg meenemen.

Je vliegtickets inchecken

Via de website kan je zelf je Czech Airlines ticket inchecken. Deze dienst is beschikbaar op bepaalde luchthavens (waaronder Brussels Airport) van 30 tot 1 uur voor vertrek. Daarnaast kan je ook voor een mobiele check-in kiezen. Tenslotte kan je op de luchthaven gebruik maken van de incheck-balie of self-service kiosk om jouw boarding pass ontvangen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,00 (1 pers.) - € 24,00 (>2 pers.) dossierkosten, en evt. bagage- en betaalkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Vertel over deze pagina

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice