Vlieg met Emirates voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Emirates

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een van de snelst groeiende internationale luchtvaartmaatschappijen met een bijzonder jonge vloot. Bovendien heeft het bedrijf al meer dan 400 awards gekregen voor service, catering, comfort en meer. Met een Emirates vlucht zit je dus altijd goed!

Emirates bestemmingen

Van de bruisende metropool New York tot de witte zandstranden van de Malediven, met een Emirates vliegticket kan je de hele wereld verkennen. In totaal zijn er meer dan 140 bestemmingen verdeeld over 6 continenten. Bovendien wordt de bestemmingslijst elk jaar uitgebreid met nieuwe steden.

Emirates check-in info

Heb je een Emirates vliegticket gekocht? Dan kan je online inchecken. Dit is mogelijk van 24 uur tot 90 minuten voor vertrek. Nadien kan je zelf je boarding pass afdrukken of een mobiele instapkaart op je smartphone downloaden. Uiteraard is ook de klassieke incheckmethode via de balie in de luchthaven nog steeds een mogelijkheid.

Bagage op Emirates vluchten

Net zoals bij de andere luchtvaartmaatschappijen heeft Emirates een limiet op de hoeveelheid bagage die je mag meenemen. Nochtans zijn deze beperkingen niet erg strikt. Als Economy Class passagier mag je 30kg bagage inchecken. Reizigers met een Business en First Class vliegticket van Emirates mogen hier respectievelijk 10 en 20kg bijtellen. Daarnaast mag je een stuk handbagage van maximum 7kg meenemen. In de hogere reisklassen wordt dit aantal verdubbeld.

Reisklassen op Emirates vluchten

De Emirates tickets worden onderverdeeld in 3 categorieën; Economy, Business en First Class. Er is dus voor elk wat wils.

In Economy Class krijg je alles wat je van een luchtvaartmaatschappij als Emirates mag verwachten. Je kan genieten van ruime zitplaatsen, lekkere maaltijden en een uitgebreid entertainmentsysteem.

Business Class doet hier nog een schepje bovenop. In deze reisklasse zijn er neerklapbare stoelen, een ingebouwde minibar, breedbeeldschermen en meer. Bovendien krijg je met een Business Class ticket van Emirates toegang tot de lounge op de luchthaven.

Tenslotte is er nog First Class, het neusje van de zalm. Hier kan je gebruik maken van een privésuite in het vliegtuig, inclusief minibar en een gepersonaliseerd menu. Er is zelfs een badkamer met douche voor First Class passagiers!

Emirates Skywards

Koop je regelmatig Emirates vliegtickets? Dan kan je via het Skywards frequent flyer programma sparen voor een aantal interessante extra’s, zoals gratis tickets en upgrades. Des te meer Emirates vluchten je boekt, des te groter de voordelen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice