Vlieg met Emirates voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Emirates

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een van de snelst groeiende internationale luchtvaartmaatschappijen met een bijzonder jonge vloot. Bovendien heeft het bedrijf al meer dan 400 awards gekregen voor service, catering, comfort en meer. Met een Emirates vlucht zit je dus altijd goed!

Emirates bestemmingen

Van de bruisende metropool New York tot de witte zandstranden van de Malediven, met een Emirates vliegticket kan je de hele wereld verkennen. In totaal zijn er meer dan 140 bestemmingen verdeeld over 6 continenten. Bovendien wordt de bestemmingslijst elk jaar uitgebreid met nieuwe steden. Bekijk de populairste bestemmingen.

Emirates check-in info

Bij Emirates kun je snel en gemakkelijk online inchecken via je computer of mobiele telefoon. Hiervoor hoef je alleen je ticket en je legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Zo kun je kosteloos je stoel kiezen en hoef je niet in de rij te staan bij de incheckbalies op de luchthaven, waar je overigens ook gewoon kunt inchecken. Online inchecken kan vanaf 48 uur van tevoren tot uiterlijk 1,5 uur voor vertrek. Ga naar de uitgebreide pagina over inchecken.

Reisklassen op Emirates vluchten

De Emirates tickets worden onderverdeeld in 3 categorieën; Economy, Business en First Class. Er is dus voor elk wat wils.

In Economy Class krijg je alles wat je van een luchtvaartmaatschappij als Emirates mag verwachten. Je kan genieten van ruime zitplaatsen, lekkere maaltijden en een uitgebreid entertainmentsysteem.

Business Class doet hier nog een schepje bovenop. In deze reisklasse zijn er neerklapbare stoelen, een ingebouwde minibar, breedbeeldschermen en meer. Bovendien krijg je met een Business Class ticket van Emirates toegang tot de lounge op de luchthaven.

Tenslotte is er nog First Class, het neusje van de zalm. Hier kan je gebruik maken van een privésuite in het vliegtuig, inclusief minibar en een gepersonaliseerd menu. Er is zelfs een badkamer met douche voor First Class passagiers!

Emirates Skywards

Koop je regelmatig Emirates vliegtickets? Dan kan je via het Skywards frequent flyer programma sparen voor een aantal interessante extra’s, zoals gratis tickets en upgrades. Des te meer Emirates vluchten je boekt, des te groter de voordelen!

Aanbiedingen

Check gelijk of Emirates nu speciale aanbiedingen heeft op jouw bestemmingen.

Bagageregels van Emirates

Handbagage

In het algemeen hangt de hoeveelheid handbagage die u mag meenemen af van de klasse waarin u reist.

First Class- en Business Class-klanten mogen twee stuks handbagage meenemen: een aktetas plus ofwel een handtas ofwel een kledingtas. De aktetas mag niet groter zijn dan 45 x 35 x 20 cm; de handtas niet groter dan 55 x 38 x 20 cm; de kledingtas opgevouwen niet dikker dan 20 cm. Elk stuk handbagage mag niet zwaarder zijn dan 7 kg.

Economy Class-passagiers mogen één stuk handbagage meenemen dat niet groter is dan 55 x 38 x 20 cm en niet zwaarder is dan 7 kg.

Ruimbagage

U kunt zoveel stuks bagage inchecken als u wilt, zolang het totale gewicht maar niet hoger is dan het maximale gewicht voor uw reisklasse. Echter, elk individueel stuk bagage mag niet zwaarder zijn dan 32 kg.

Voor Economy Class is de toegestane ruimbagage afhankelijk van de tariefsoort. Voor Economy Special geldt een maximum van 20kg en voor Economy Saver een maximum van 25 kg. Vlieg je Economy Flex dan is 30kg bagage toegestaan en voor Economy Flex Plus zelfs 35 kg.

Business Class-klanten mogen maximaal 40kg bagage inchecken en First Class-klanten 50 kg.

Afmetingen
De totale afmetingen (lengte + breedte + hoogte) van een individuele tas mag niet groter zijn dan 300 cm. Bagage die deze limiet overschrijdt, wordt niet geaccepteerd als ingecheckte bagage. Ga naar de uitgebreide pagina over Bagage.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice