Vlieg met Malaysia Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Malaysia Airlines

Malaysia Airlines vliegt onder de Maleisische vlag en is de nationale luchtvaartmaatschappij van het land. Haar hoofdkantoor vinden we in Kuala Lumpur. Sinds haar ontstaan in 1966 heeft Malaysia Airlines een reputatie opgebouwd als betrouwbare en veilige luchtvaartmaatschappij.

Globaal netwerk

Of je nu nood hebt aan een ontspannende strandvakantie of wat cultuur wil opsnuiven in een grootstad, er is zeker en vast een Malaysia Airlines vlucht die je naar de bestemming van je dromen brengt. Deze luchtvaartmaatschappij heeft immers een uitgebreid netwerk met vluchten van en naar Azië, het Midden-Oosten, Europa, Australië en Amerika. Ze heeft 118 vliegroutes binnen Maleisië en bedient daarnaast 114 internationale bestemmingen verspreid over zes continenten.

Economy, business of first class

De tickets van Malaysia Airlines komen in drie verschillende smaken: economy, business en first class. In elk van deze reisklassen kan je rekenen op de schitterende Maleisische gastvrijheid.
De economy class van Malaysia Airlines voldoet aan de hoogste eisen.

Ze werd in 2010 verkozen tot ‘World's Best Economy Class’ door Skytrax. Je geniet er van comfortabele zitplaatsen en smakelijke maaltijden.
Wil je sneller inchecken, ruimere zitplaatsen en een hogere bagagelimiet? Dan zijn de business class tickets van Malysia Airlines de perfecte oplossing. Bovendien krijg je toegang tot de VIP lounges, een uitgebreide maaltijdselectie en een persoonlijk entertainmentscherm.

In de first class word je als royalty ontvangen. Dankzij chef-on-call kan je in deze reisklasse kiezen tussen 25 verschillende gerechten. Een aparte check-in, exclusieve lounges en luxueuze zitplaatsen zijn uiteraard ook inbegrepen.

Enrich by Malaysia Airlines

Geniet van gratis upgrades, exclusieve aanbiedingen en een voorkeursbehandeling dankzij Enrich. Enrich is de naam van het frequent flyer programma van deze luchtvaartmaatschappij. Met elke vlucht van Malysia Airlines krijg je een aantal airmiles die je later kan inruilen voor leuke extra’s. Omdat Malysia Airlines lid is van de Oneworld alliantie, verdien je ook airmiles via haar partners!

MHmobile

Download de MHmobile app om je frequent flyer status te controleren of vluchtinformatie na te kijken. Bovendien kan je deze applicatie gebruiken om snel in te checken. Deze app mag dus niet op je smartphone ontbreken na de aankoop van Malysia Airlines vliegtickets.

Bagage

Op alle Malysia Airlines vluchten mag je gratis een bepaalde hoeveelheid bagage meenemen. Deze hoeveelheid is afhankelijk van de vliegroute, reisklasse en frequent-flyer status. Ruimbagage varieert van 30kg voor economy class passagiers tot 50kg voor first class reizigers. Daarnaast mag je een stuk handbagage meenemen met een maximumgewicht van 7kg. Met een business of first class vliegticket van Malysia Airlines mag je deze limiet verdubbelen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice