Aan het laden...
Een moment a.u.b.

RwandAir

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg met RwandAir
Bestemmingen

Vlieg met RwandAir

RwandAir

Vliegen met Rwandair

Rwandair is een Rwandese luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Kigali. De airline vliegt frequent naar Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Door te kiezen voor goedkope vluchten is het mogelijk om met Rwandair ook naar Brussel, Cotonou in Benin, het Congolese Brazzaville, Mumbai, Nairobi in Kenia, Dubai of Harare in Zimbabwe te vliegen. Rwandair vliegt naar deze bestemmingen met een Airbus A330, een Boeing 737 of een Bombardier.

Inchecken

Inchecken bij Rwandair is mogelijk vanaf twee uur voor vertrek op de luchthaven. Je kan ook tijd besparen door vooraf al online in te checken, mogelijk vanaf 24u tot 3u voor vertrek.

Bagage

Bij een vliegticket van Rwandair zit gratis handbagage tot en met 10 kilo inbegrepen. Vlieg je naar Johannesburg? Dan is de handbagage beperkt tot 7 kilo. Meer info over bagage bij Rwandair vind je op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Geschiedenis Rwandair

Deze luchtvaartmaatschappij begon haar activiteiten in 2002. In 2009 begon de airline met het uitbreiden van haar netwerk van bestemmingen op regionaal niveau, en opende zo routes naar Kenia en Tanzania. In 2010 start Rwandair met het loyaliteitsprogramma, dankzij het geboekte succes. Rwandair kocht nieuwe vliegtuigen aan zoals een Airbus en een Boeing, en stelt als nieuwe doel om nog meer nieuwe routes te openen, zowel in Afrika als internationaal. Sinds 2015 is de luchtvaartmaatschappij lid van de International Air Transportation Association (IATA).

Vliegen met RwandAir

Bij het boeken van je vlucht heb je de keuze tussen Economy Class en Business Class. Bij het aankopen van je vliegticket, kan je je stoel reserveren, waarvoor Rwandair additionele kosten aanrekent. In enkele vliegtuigen heeft de luchtvaartmaatschappij wat entertainment voor haar passagiers voorzien. Zo is het op enkele vluchten mogelijk om een film te selecteren of om naar muziek te luisteren via het zetelscherm.

Bij alle vluchten krijg je ook het tijdschrift van de luchtvaartmaatschappij aangeboden, evenals de belastingsvrije producten. Je vindt gemakkelijk het ideale geschenk tussen het aanbod van parfums, juwelen en horloges.

Maaltijden en snacks worden geserveerd tijdens de vlucht. Als je een speciaal voedseldieet volgt, aarzel dan niet om het de airline te laten weten. Zo zorgen zij voor een aangepaste maaltijd.

Het loyaliteitsprogramma, genaamd Dream Miles, biedt 4 niveaus: Emerald, Silver, Gold en Diamond. Het aantal mijlen dat je verdient, hangt af van de klasse waarin je vliegt en je status in het progrmma.

Vliegtickets RwandAir

Afhankelijk van je bestemming en de reisdata, biedt CheapTickets.be je de geschikte vliegtickets aan. Je profiteert dan gegarandeerd van de beste prijzen op dat moment! Je zal het zien: er is niets gemakkelijker dan een boeking maken bij Rwandair op CheapTickets.be.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Comparez les billets d’avion avec RwandAir et CheapTickets.be !

Van plan om een vliegreis met Rwandair te boeken? Goedkope Rwandairvluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Rwandair vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Vliegtickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Fijne reis met CheapTickets.be

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be