Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Rwanda

Kigali

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Kigali

Vliegtickets Kigali

Kigali is sinds 1962 de hoofdstad van Rwanda. De stad heeft een bewogen verleden maar vandaag de dag heerst er rust en worden er een heleboel nieuwe gebouwen neergezet.

Ontwikkeling

De overheid heeft er alles aan gedaan om Kigali na de genocide van 1994 weer aantrekkelijk te maken voor toeristen. Er werden een heleboel nieuwe hotels en kantoorgebouwen gebouwd. Ondanks het beperkt aantal bezienswaardigheden is het een boeiende en sfeervolle stad. Daarom neemt het aantal vluchten naar Kigali jaar na jaar toe.

Berggorilla’s

De belangrijkste reden waarom toeristen een ticket naar Kigali kopen is de adembenemende natuur. De omgeving rond de stad heeft heel wat te bieden op vlak van fauna en flora. Zo kan je in het Parc National des Volcans, een enorm natuurgebied met oerwouden en vulkanen, onder meer kennis maken met de berggorilla’s.

Ook de omliggende steden zijn makkelijk bereikbaar dankzij het uitstekende vervoersnetwerk van bussen en taxi’s. Zeker de moeite waard voor een uitstapje.

Vliegen naar Kigali

Voor goedkope vliegtickets naar Kigali moet je bij CheapTickets.be zijn. Hier kan je de vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen probleemloos met elkaar vergelijken. Duid jouw bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets.

Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je ook bij ons terecht om een ticket naar Kigali te boeken. Het gebeurt allemaal online, dus reserveren kan 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en betaal nooit meer teveel voor vliegtuigtickets naar de bestemming van jouw dromen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 26°C en 28°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil, in de winter is het er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rwandese Frank (RWF).
  • Taal: de officiële talen zijn het Kinyarwanda, het Frans en het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelig vliegen naar Kigali

Voordelig vliegen is helemaal niet moeilijk. Vergelijk de beschikbare vliegtuigtickets naar Kigali op onze site en kies er de goedkoopste uit. Naast vliegtickets kan je bij ons ook een huurauto of een hotelovernachting reserveren. Een reis- of annuleringsverzekering afsluiten kan ook. Op CheapTickets is dus alles te vinden voor een zorgeloze vliegreis naar Kigali.

Naar Kigali vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Kigali

Met het vliegtuig naar Kigali in Rwanda hoeft geen dure grap te zijn! Door jouw tickets via CheapTickets.be te boeken profiteer je altijd van de beste prijzen. Hier kan je immers op een eenvoudige manier de vluchtprijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. De goedkoopste vluchten naar Kigali heb je in een handomdraai gevonden.

Daarbovenop kan je gebruik maken van ons flight alert systeem. Hiermee ben je altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen op vluchten naar Kigali. Zo blijft er extra zakgeld over voor leuke uitstapjes en souvenirs.

Other flights Rwanda

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be