Vlieg met Air Arabia voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Air Arabia

Check In

Online inchecken is alleen mogelijk als je vanaf Sharjah vertrekt. Het is niet mogelijk om online in te checken wanneer je vanaf een andere luchthaven vertrekt. Inchecken op de luchthaven is mogelijk vanaf 3 uur voor de geplande vertrektijd.

Handbagage

Je mag tijdens de reis gratis handbagage meenemen. De maximale afmetingen van de handbagage zijn: 55 cm x 40 cm x 20 cm. Voor jouw baby mag je als handbagage één tas meenemen met alleen de benodigde artikelen voor tijdens de reis.

Ruimbagage

De maximum toegestane hoeveelheid ruimbagage verschilt per ticket. Tijdens het boekingsproces wordt vermeld of ruimbagage bij de ticketprijs is inbegrepen. Indien mogelijk kun je de bagage via onze website bijboeken.

Service

Air Arabia heeft aan boord het zogenaamde "Sky Café". Tijdens de reis kun je tegen betaling verschillende dranken en snacks bestellen.

Stoelreserveringen zijn alleen mogelijk voor vluchten met vertrek vanaf de luchthaven Sharjah. Tijdens het online inchecken kun je de gewenste stoel selecteren. Wanneer je van een andere luchthaven vertrekt kun je tijdens het inchecken jouw voorkeur aangeven.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met Air Arabia

Air Arabia is de eerste en groote lowcostmaatschappij van Noord Afrika. Air Arabia heeft als thuisbasis de luchthaven van Sharjah. Een andere grote en belangrijke luchthaven in het vluchtschema is Mohamed V International Airport in Casablanca.