Vlieg met Air Arabia voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Air Arabia

Air Arabia is een van de belangrijkste airlines van Marokko. Air Arabia vliegt vanaf 3 hubs - Sharjah International Airport in Sharjah, Mohamed V International Airport in Casablanca en Borg Al Arab International Airport in Alexandria, Egypte.

Bestemmingen van Air Arabia

Air Arabia vliegt naar meer dan 120 bestemmingen wereldwijd. Voornamelijk in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Afrika en Azië. De route Brussel-Casablanca is een van de populairste van Air Arabia vanuit België. Ontdek meer over bestemmingen van Air Arabia.

Check In

Online inchecken is alleen mogelijk als je vanaf Sharjah vertrekt. Het is niet mogelijk om online in te checken wanneer je vanaf een andere luchthaven vertrekt. Inchecken op de luchthaven is mogelijk vanaf 3 uur voor de geplande vertrektijd.

Handbagage

Je mag tijdens de reis gratis handbagage meenemen. De maximale afmetingen van de handbagage zijn: 55 cm x 10 cm x 20 cm. Voor jouw baby mag je als handbagage één tas meenemen met alleen de benodigde artikelen voor tijdens de reis.

Ruimbagage

De maximum toegestane hoeveelheid ruimbagage verschilt per ticket. Tijdens het boekingsproces wordt vermeld of ruimbagage bij de ticketprijs is inbegrepen. Indien mogelijk kun je de bagage via onze website bijboeken.

Service

Air Arabia heeft aan boord het zogenaamde "Sky Café". Tijdens de reis kun je tegen betaling verschillende dranken en snacks bestellen.

Stoelreserveringen zijn alleen mogelijk voor vluchten met vertrek vanaf de luchthaven Sharjah. Tijdens het online inchecken kun je de gewenste stoel selecteren. Wanneer je van een andere luchthaven vertrekt kun je tijdens het inchecken jouw voorkeur aangeven.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice