Vlieg met Aeroflot voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Aeroflot

Aeroflot is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. Bovendien is het een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld! Het bedrijf werd opgericht in 1923. Ondertussen is Aeroflot geen kleine nationale luchtvaartmaatschappij meer, maar een wereldspeler in de luchtvaartsector.

Internationaal netwerk

Door de jaren heen heeft deze luchtvaartmaatschappij een uitgebreid netwerk aan bestemmingen opgebouwd. In totaal bedienen de vluchten van Aeroflot 116 luchthavens in 52 verschillende landen. Om meer dan 18 miljoen reizigers per jaar te vervoeren, ontwikkelde het bedrijf een vloot van 136 toestellen die voornamelijk uit Airbus bestaat. Belgische Aeroflot vluchten maken gebruik van Brussels Airport in Zaventem.

Aeroflot reisklassen

De Aeroflot vliegtickets zijn onderverdeeld in 3 verschillende reisklassen: economy, premier of president. Recent werd hier een nieuwe comfort class aan toegevoegd.

In de economy class geniet je van ergonomische zitplaatsen en een uitstekende service. Afhankelijk van het tijdstip krijg je een ontbijt of een koude of warme maaltijd aangeboden. Passagiers die meer beenruimte willen, kunnen voor het Space+ pakket kiezen.

Op de nieuwe Boeing 777-300 toestellen vind je de nieuwe comfort class. Hier krijg je betere zitplaatsen, hogere bagagelimieten en een uitgebreidere maaltijdkeuze.
Reizigers met een premier class ticket van Aeroflot mogen zich aan nog meer luxe en comfort verwachten. Voor het vertrek krijg je een welkomstdrankje en een speciaal reispakket met verzorgingsproducten. Daarnaast geniet je van heerlijke maaltijden en een persoonlijk entertainmentsysteem.

Voor de ultieme reiservaring boek je de president class vliegtickets van Aeroflot. Hier kan je ontspannen in een luxueuze zetel die bijna volledig plat kan. Zo kom je 100% ontspannen aan op je bestemming. Verder kan je proeven van culinaire hoogstandjes en zal je jezelf geen seconde vervelen dankzij het uitgebreide entertainmentsysteem.

Aeroflot bonus

Het frequent flyer programma van Aeroflot kreeg de naam Aeroflot Bonus mee. Hiermee wordt je loyaliteit beloont in de vorm van gratis upgrades en kortingen. Snellere check-in, gratis zetelkeuze, hogere bagagelimieten en toegang tot de lounges zijn slecht enkele voorbeelden van de extra’s waarvoor je kan sparen. Dankzij dit frequent flyer programma worden Aeroflot vliegtickets dus extra voordelig!

Aeroflot check-in online

Net zoals elke moderne onderneming biedt Aeroflot een aantal online diensten aan. Zo kan je gebruik maken van de online check-in om je Aeroflot tickets te valideren. Deze dienst is ook beschikbaar op een smartphone of tablet. Tenslotte kan je op de website van het bedrijf alle informatie omtrent je vlucht, bagage, reisdocumenten en dergelijke nakijken.

Aeroflot bagage

Hou er rekening mee dat bepaalde bagagelimieten gelden op alle Aeroflot vluchten. Neem dus niet teveel bagage mee want dan worden er extra kosten in rekening gebracht. De hoeveelheid gratis bagage hangt af van het soort Aeroflot vliegticket dat je geboekt hebt.

Ruimbagage varieert van een stuk van 20kg tot meerdere stuks met een maximumgewicht van 32kg. Handbagage is beperkt tot 10kg voor economy class passagiers en 15kg voor reizigers met een business class ticket.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Aeroflot

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Aeroflot vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Vluchten Aeroflot

Van plan om een vliegreis met Aeroflot te boeken? Goedkope Aeroflot vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Aeroflot vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Aeroflot Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!