Aanbiedingen van Aeroflot

Bangkok: Mysterieus en romantisch

Kom in de romantische sfeer en laat je inspireren door het mysterieuze Bangkok. Zie de zon ondergaan achter de grootse tempels terwijl je langzaam verder vaart met je bootje op de Chao Phraya rivier. Op de vele foodmarkets kom je erachter dat liefde daadwerkelijk door de maag gaat terwijl je de beste lokale gerechten proeft. Aeroflot brengt je naar de mysterieuze hoofdstad van Thailand die wacht om door jou ontdekt te worden.

Vlieg met Aeroflot

Reis met Aeroflot naar het mysterieuze Bangkok. Naast Economy Class kun je kiezen voor het meer luxueuze en comfortabele Business Class. Op internationale toestellen van het type Boeing 777 is er nog een derde klasse gedefinieerd. Deze draagt de naam New Comfort Class en je zou het kunnen zien als een extra luxueuze Economy Class. Het loyaliteitsprogramma van deze maatschappij staat bekend onder de naam Aeroflot Bonus. Je kunt naast het sparen van airmiles profiteren van een aantal extra's. Binnen dit programma bestaan een aantal niveaus en elk bovenliggend niveau geeft je extra privileges zoals extra bagagerechten, een comfortabele wachtruimte of een snellere afhandeling.

De kleine lettertjes:

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Boeken van 10 februari 2020 tot en met 23 februari 2020
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice