Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Barcelona

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Barcelona in 't kort
Wat te doen?
Kalender
Praktische info
Blog

Je ticket naar de wonderen van Gaudí

Evenementen

Kalender

De Spanjaarden houden wel van een feestje. En dat reflecteert zich op de bruisende evenementenkalender. Wij zetten alvast de leukste events voor je op een rij!

Het Snoepjesfeest (maart)

Ben je een liefhebber van zoet en snoep? Ga dan zeker naar dit feest! De naam ontleend zich aan het feit dat er tijdens de parade tonnen snoep aan het publiek worden uitgedeeld. De feestelijke optocht begint rond 20.00 uur op Carrer de Sant Salvador en eindigt in Jardinet de Gràcia. Tip: neem een paraplu mee om zoveel mogelijk snoep op te vangen!

Dia de Sant Jordi (april)

Ook wel de Spaanse Valentijnsdag genoemd. Op deze dag geeft elke man zijn geliefde een roos en andersom krijgen zij een boek. Waar deze traditie vandaan komt? De patroonheilige van Barcelona doodde op deze dag een draak waarna hij met een roos terugkeerde naar zijn vrouw.

Sonar Festival (midden juni)

Een avant-garde muziekfestival met internationale bekendheid. Dit festival vindt zowel overdag als ’s avonds plaats.

Nacht van het Vuur (eind juni)

De naam zegt het eigenlijk al: tijdens deze nacht in juni is er spectaculair vuurwerk op het strand. Op deze langste dag van het jaar vieren de Spanjaarden het begin van de zomer. En geef ze eens ongelijk!

Festa Major de Gràcia (augustus)

Een straatfestival voor jong en oud! Tijdens deze feestelijke dag doet iedereen zijn best om zijn of haar straat er het mooist uit te laten zien. Leuke foto's verzekerd!

Festes de la Mercè (september)

Een kleurrijk en uitbundig stadsfestival dat officieel vier dagen duurt. Op de vierde dag herdenken de Spanjaarden de beschermheilige van de stad. Geniet van optredens, parades, concerten en vuurwerkshows. Een ware belevenis!

Naar Barcelona vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Barcelona

Zoek je goedkope vliegtickets naar Barcelona in Spanje? Op CheapTickets.be vind je vind je steeds de goedkoopste vliegtickets. Thuis, op je werk of op café: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat wanneer je vliegt vanaf andere luchthavens je veel geld kan besparen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Barcelona.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be