Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Melilla

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Melilla

Vliegtickets Melilla

Melilla is een Spaanse enclave in de Middellandse zee, voor de Noord-Afrikaanse kust. Het is een kleine stad met ongeveer 68.000 inwoners en is sinds 1497 in handen van de Spanjaarden.

Oude stad met rijke historie

De charmante Spaanse stad Menilla heeft een rijke historie en kent vele culturen. In de oude vesting Melilla Vieja (of Sidonia), op de top van de rotsen, vind je de resten van een eeuwenoude stad. Deze wordt afgebakend door massieve stadsmuren uit de 16e eeuw. Je kan hier de oudste kerk van de stad bezoeken, de 16e-eeuwse La Purisima Concepcion, waarvan vooral de prachtige altaren opvallen. Historische gebouwen zijn ook rond het plein Plaza de España te vinden, één van de grote trekpleisters van het moderne Menilla.

Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van de stad? Bezoek dan het Gemeentelijk Museum van Menilla. Daarnaast is er een Museum voor Archeologie en Geschiedenis en een Militair Historisch Museum.

Ontspannen

Een vliegreis naar Melilla is ook perfect om te relaxen op het prachtige witte zandstrand. Liever actief? Ook dat kan, want het water leent zich uitstekend om te zwemmen, waterskiën of duiken. In het centrum van de moderne stad ligt een riant winkelgebied.

Hier kan je leuke souvenirs, zoals handgemaakte producten belastingvrij kopen. De grote culturele verscheidenheid in Menilla uit zich ook in de keuken. Een restaurantbezoek voor één van de plaatselijke specialiteiten mag dan ook zeker niet ontbreken.

Vliegen naar Melilla

Wil je voordelig naar Melilla vliegen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website zijn namelijk een heleboel goedkope vluchten naar Melilla te vinden. Vergelijk ze, maak een keuze en boek je tickets online. En omdat onze ticketshop 24 uur per dag open is, kan je zelfs in het midden van de nacht bij ons terecht om een vliegticket naar Melilla te reserveren.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees, gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Meer dan alleen vluchten

CheapTickets.be heeft speciaal voor jou een overzicht van de goedkoopste vliegtickets naar Melilla gemaakt. Kijk op de site en profiteer direct van de nieuwste aanbiedingen door jouw vliegticket online te boeken. Vliegen wordt nog leuker, want CheapTickets.be heeft niet alleen de meest voordelige vluchten naar Melilla, maar ook de beste deals voor het huren van een auto of het reserveren van een hotelovernachting!

Naar Melilla vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Melilla

Zin in een onvergetelijke vliegreis naar Melilla in Spanje? Kijk dan op CheapTickets.be! Je kan er razendsnel de prijzen van zo goed als alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Je ontdekt er de meest actuele kortingen en de interessantste tickets naar Melilla en vele bestemmingen over de hele wereld.

Daarnaast informeren wij jou graag over de nieuwste kortingen met ons flight alert system. Zo geniet je steeds van de beste deals. Dankzij CheapTickets.be is goedkoop vliegen een fluitje van een cent!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be