Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Zaragoza

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Zaragoza

Zaragoza

Vliegtickets Zaragoza

Zaragoza behoort met meer dan 665.000 inwoners tot de grootste steden van Spanje. De stad ligt in het noordoosten van het land in een prachtige omgeving met bossen, grasvlakten, bergen en woestijnen. Naast natuur heeft de stad vele historische bezienswaardigheden uit de Romeinse overheersing.

Geschiedenis Zaragoza

Zaragoza heeft alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf. Veel bezienswaardigheden herinneren nog aan de lange geschiedenis van de stad, zoals de Pilar Kathedraal en het Aljafería Paleis, dat stamt uit de tweede eeuw. In het Centro de Historia en Provinciaal Museum leer je alles over de manier waarop de lokale bevolking vroeger leefde.

Gezinsuitstapjes

Ook voor jonge kinderen is een vliegreis naar Zaragoza de moeite waard. Het Zaragoza Amusementspark is een populaire attractie voor jong en oud. Daarnaast zijn er een heleboel leuke tuinen en parken in de stad en in de omgeving.

Zaragoza heeft ook een bruisend nachtleven met hippe barretjes en cafés en goede restaurants en tapasbars. In deze stad zal je jezelf geen seconde vervelen!

Vliegen naar Zaragoza

Wil je zelf deze schitterende stad verkennen? Boek dan je vliegtickets naar Zaragoza op CheapTickets.be. Hier kan je niet alleen de tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken, maar ook online een plaatsje reserveren. Was alles maar zo eenvoudig als een vlucht naar Zaragoza boeken op CheapTickets.be!

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 18°C en 32°C en in januari tussen de 2°C en 10°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de euro (EUR).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Zaragoza!

Wil je ook zo goedkoop mogelijk vliegen? Kijk dan op CheapTickets.be. Al vele jaren vind je bij ons de beste tarieven voor vluchten naar Zaragoza en andere bestemmingen wereldwijd. Maar ook voor een leuk hotel of een huurwagen ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek het zelf en geniet van een onvergetelijke vakantie in het zonovergoten Zaragoza.

Naar Zaragoza vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Zaragoza

Voor een vlucht naar Zaragoza in Spanje aan een interessante prijs zit je goed bij CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk supersnel een overzicht van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende airlines. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken.

Daarnaast kan je met ons flight alert system makkelijk op de hoogte blijven van de nieuwste acties op vliegtuigtickets naar Zaragoza. Zo mis je nooit geen interessante korting.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be