Vlieg voordelig naar Gran Canaria

Vliegtickets Gran Canaria

Gran Canaria is geschikt voor een heerlijke strandvakantie. Het kent een gezellig nachtleven waar je tot in de vroege uurtjes door kunt feesten. De bekendste plaats op Gran Canaria is Playa del Inglés, hier zijn de mooiste stranden te vinden. Op Gran Canaria kun je ook wandeltochten maken door de prachtige natuur.

Bezienswaardigheden Gran Canaria

Bekend is het grote vogelpark, het Palmitos Park. Een keer per week vindt er in Arguineguin een markt plaats, dit is de grootste van het eiland. Het huis van de bekende wereldreiziger Christoffel Columbus is te bezichtigen in de hoofdstad Las Palmas. Er kunnen ook mooie wandelingen gemaakt worden langs de vele plantages en boomgaarden.

Uitgaansgelegenheden

Playa del Inglés en Puerto Rico staan bekend om het gezellige uitgaansleven. Hier vind je een groot aantal bars, discotheken en nachtclubs waar tot in de vroege uurtjes gefeest kan worden.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: in de winter ligt de temperatuur rond de 20°. In de zomermaanden loopt de temperatuur op tot boven de 30°.
  • Tijdsverschil: op Gran Canaria is het 1 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Spaans, in de toeristische gebieden spreekt men ook Engels en Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope tickets naar Gran Canaria

Vliegen hoeft helemaal niet duur te zijn. Neem maar eens een kijkje naar het grote aanbod aan goedkope vluchten naar Gran Canaria. Er zijn een heleboel vliegtuigtickets tegen een scherpe prijs te vinden.

CheapTickets verzamelt de vluchtinformatie van alle maatschappijen. Hierdoor kunnen we een overzicht maken van alle prijzen. De goedkoopste vliegtickets naar Gran Canaria haal je er zo uit. Je verliest dus geen tijd meer met eindeloos zoeken en vergelijken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Gran Canaria

Op de site CheapTickets.be vind je altijd de scherpste prijzen voor vluchten naar Gran Canaria. Neem een kijkje op de site en profiteer van scherpe deals en de beste aanbiedingen. Dankzij de eenvoudige en overzichtelijke site is een vliegticket super snel online geboekt.

Vlieg dankzij CheapTickets.be altijd voordelig.