Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

La Coruna

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar La Coruna

La Coruna

Vliegtickets La Coruña

La Coruña is een stad in de Spaanse autonome regio Galicië. Ze ligt in het uiterste noordwesten van het land, aan de Atlantische Oceaan. Het is een uitstekende plaats voor een zon- en zeevakantie en er zijn ook tal van historische en culturele bezienswaardigheden.

Cultuur

La Coruña biedt een interessante mix van oud en modern. In het oude stadscentrum vind je historische bezienswaardigheden waaronder het fort Castillo de San Antón uit de 16e eeuw, het aanpalende archeologisch museum en de Santa Maria del Campo kerk.

De Kerk van Santiago dateert uit de 12e eeuw en is de oudste kerk van de stad. Ook een bezoek aan de oudste, nog werkende Romeinse vuurtoren is een must. Hij is tweeduizend jaar oud en ligt net buiten het centrum.

Bezienswaardigheden

De scheiding tussen het oude en het nieuwe stadsgedeelte ligt op de Plaza de Maria Pita. Het moderne deel ligt aan het strand en aan de haven. Je vindt er shops, warenhuizen en luxeboetieks. Daarnaast zijn er ook markten waar traditioneel aardewerk en andere mooie souvenirs worden verkocht.

De Costa de la Muerte is een echte aanrader voor natuurliefhebbers. De kust strekt zich uit van La Coruña tot kaap Finisterre en dankt zijn naam aan de talloze schepen die voor de kust zijn gezonken.

Vliegen naar La Coruna

Plan je een vliegreis naar La Coruña en ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets? CheapTickets.be biedt je steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen in Spanje en de rest van de wereld. Op onze site kan je namelijk op een eenvoudige manier de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Zoek de goedkoopste vlucht naar La Coruña en reserveer je tickets online. Zo eenvoudig is het!

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: tijdens de zomer liggen de temperaturen tussen de 16°C en 32 °C. In de winter is het er tussen de 0°C en 8°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige tickets naar La Coruña

Voor de goedkoopste vliegtuigtickets naar La Coruña ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Maar wist je al dat je ook voor een leuk hotel of een huurwagen bij ons terecht kan? Zelfs een reis- en annuleringsverzekering – iets dat niet mag ontbreken voor een zorgeloze reis – kan je via onze website afsluiten. Ontdek het zelf en boek een complete vakantie naar de bestemming van jouw dromen!

Naar La Coruna vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar La Coruna

Zoek je een vlucht naar La Coruna in Spanje tegen een scherpe prijs? Dan heb je geluk, want wij hebben reeds een selectie gemaakt van de meest voordelige vliegtuigtickets naar La Coruña. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een keuze te maken.
En ken je ons flight alert system al?

Met dit systeem krijg je automatisch een email als er nieuwe kortingen op vluchten naar La Coruña zijn. Zo kan je altijd van de beste deals profiteren en extra voordelig vliegen. Ontdek het zelf!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be