Vlieg voordelig naar Santa Cruz de la Palma

Vliegtickets Santa Cruz de la Palma

Santa Cruz de la Palma heeft ongeveer 20.000 inwoners en is de hoofdstad van het Spaanse eiland La palma, één van de Canarische Eilanden. Het plaatsje ligt aan de oostkust van het eiland, dat in Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko ligt. De stad werd gesticht in 1493 door Alonso Fernandez de Lugo. De geschiedenis van Santa Cruz de la Palma wordt tegenwoordig weerspiegeld in de mooie historische gebouwen, kerken en huizen.

Gezellig Santa Cruz de la Palma

Het hart van Santa Cruz de la Palma is het Plaza de España. Rond dit plein vind je vele historische gebouwen, zoals de 16e-eeuwse kerk Iglesia de El Salvador en het stadhuis. In dit gezellige centrum vind je leuke winkels en uitstekende restaurants. Naast het strand is ook het maritiem museum een trekpleister. Het museum is gehuisvest in een kopie van de boot van Columbus.

Het mooiste Canarische eiland

La Palma wordt door velen het mooiste Canarische Eiland genoemd. De witte zandstranden, het regenwoud, de bergen en vulkanen vormen een adembenemend landschap. Het eiland is ideaal voor verschillende activiteiten als wandelen en fietsen. La Palma heeft een subtropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 23 graden waardoor, naast een bezoek aan het strand, ook watersporten als duiken en snorkelen erg populair zijn.

Tip: Hou je van wandelen? Bezoek dan eens het nationale park Caldera de Taburiente, een kratergebied dat een groot deel van het eiland beslaat!

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 31°Cen in januari gemiddeld 15°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegen naar Santa Cruz de la Palma

CheapTickets.be vergelijkt al jarenlang tarieven van tickets naar Santa Cruz de la Palma en vele andere bestemmingen in de wereld. Door op de site direct online je vlucht te boeken, ben je ervan verzekerd zo goedkoop mogelijk naar je favoriete bestemming te vliegen! Ontdek ook de beste deals voor het huren van een auto of hotelovernachting en regelen van een reisverzekering.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegticket naar Santa Cruz de la Palma

Zin in een boeiende trip naar Santa Cruz de la Palma in Spanje? Ga dan naar CheapTickets.be! Je kunt er in enkele stappen de vliegtickets van bijna alle airlines met elkaar vergelijken. Je ontdekt er de meest recente aanbiedingen en de goedkoopste vliegtickets naar Santa Cruz de la Palma en vele andere bestemmingen over heel de wereld.

Beleef alles wat Santa Cruz de la Palma te bieden heeft. Wij informeren je graag over de recentste aanbiedingen met ons flight alert system. Zo hoef je geen enkele aanbieding te missen. Via CheapTickets.be reis je steeds voor een zacht prijsje naar Santa Cruz de la Palma en andere bestemmingen in Europa. Kijk zelf op de site en betaal nooit meer dan nodig voor een fantastische reis!