Vlieg voordelig naar Asturias

Vliegtickets Asturias

Asturias is een autonome regio in het noordwesten van Spanje, tussen het Cantabrisch gebergte en de Atlantische Oceaan. Het is een bergachtige streek met tal van stranden, mooie landschappen en charmante dorpjes.

Hoofdstad Oviedo

Voor cultuur moet je in de provinciehoofdstad Oviedo zijn. Je vindt er de bekende Salvador kathedraal die dateert uit de 14e eeuw en in het San Vicente klooster is er een archeologisch museum met prachtige historische kunstschatten.

Strandvakantie: Gijón

De kustplaats Gijón is de grootste stad van de regio. Hier vind je een mooie kuststrook met lange zandstranden en prachtige rotsformaties. De stad heeft ook een historisch centrum met een jachthaven. Je kan er ook de mooie San Pedro kerk bezoeken en in het Casa Natal Jovellanos Museum kan je terecht om het werk van Asturiaanse schilders te bezichtigen.

De regio van Asturias is beroemd om zijn ciders. In het cider-museum van Nava kom je alles te weten over de productie ervan.

Vliegen naar Asturias

Goedkope vliegtickets naar Asturias vind je op CheapTickets.be. Op onze site kan je namelijk vergelijken tussen de vliegtuigtickets die de verschillende luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw vlucht naar Asturias rechtstreeks reserveren, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om goedkope vliegtickets te boeken.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 18°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook wordt er Asturisch gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts

Boek je tickets naar Asturias!

Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en ontdek ons uitgebreide aanbod aan vliegtuigtickets naar Asturias en andere bestemmingen over gans de wereld. Naast de voordeligste vliegtickets kan je hier ook terecht voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering of voor het reserveren van een huurwagen of hotelkamer. Wij hebben alles in huis voor een fantastische vliegreis naar Asturias!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Asturias

Voor een vlucht naar Asturias in Spanje aan de beste tarieven zit je goed bij CheapTickets.be! Hier krijg je een overzichtelijke lijst van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Je hoeft ze alleen nog maar te vergelijken.

Daarnaast kan je ons flight alert system gebruiken om nog voordeliger te vliegen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de allernieuwste kortingen op vliegtickets naar Asturias. Ontdek het zelf!