Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Asturias

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Asturias

Asturias

Vliegtickets Asturias

Asturias (ookwel bekend als Asturië) is een autonome regio in het noordwesten van Spanje, tussen het Cantabrisch gebergte en de Atlantische Oceaan. Het is een bergachtige streek met tal van stranden, mooie landschappen en charmante dorpjes. Goedkope vliegtickets boeken? Dat is onze specialiteit. Ook als je naar Asturias in Spanje wil vliegen, kan je bij ons terecht. Vul hierboven jouw reisgegevens in, klik op de knop en je krijgt onmiddellijk een lijst met alle Asturias vluchten. Vergelijken, kiezen en je bent klaar om te vertrekken!

Hoofdstad Oviedo

Voor cultuur moet je in de provinciehoofdstad Oviedo zijn. Je vindt er de bekende Salvador kathedraal die dateert uit de 14e eeuw en in het San Vicente klooster is er een archeologisch museum met prachtige historische kunstschatten.

Trek de natuur in

Asturias is een regio in het noordwesten van Spanje, tussen het Cantabrisch Gebergte en de Cantabrische Zee. Het is een van de meest groene streken van het land. Ze wordt gekenmerkt door een grillige kustlijn en groene heuvels. Dat maakt Asturias uitermate geschikt voor een wandelvakantie. Mag het wat actiever? De bergen in het Picos de Europa National Park zijn een echte magneet voor bergklimmers, speleologen, mountainbikers en kajakkers.

Christelijke roots

Het kruisteken in de vlag van Asturias verwijst naar het verleden van deze regio. Asturias was namelijk het enige christelijke gebied in een Moors land. Er zijn dan ook verschillende kloosters en kerken te vinden. Dat zie je tevens in steden als Oviedo en Gijón.

Lokale specialiteiten

Verder staat Asturias bekend voor haar fabada. Deze schotel met witte bonen en vlees is in vrijwel elk restaurant verkrijgbaar. Op marktjes zal je ook heel wat kaaskraampjes tegenkomen. Koop hier de ‘cabrales’, een blauwgeaderde koeienkaas uit de gelijknamige gemeente in Asturias. Je dorst lessen doe je met een heerlijk glas cider.

Strandvakantie: Gijón

De kustplaats Gijón is de grootste stad van de regio. Hier vind je een mooie kuststrook met lange zandstranden en prachtige rotsformaties. De stad heeft ook een historisch centrum met een jachthaven. Je kan er ook de mooie San Pedro kerk bezoeken en in het Casa Natal Jovellanos Museum kan je terecht om het werk van Asturiaanse schilders te bezichtigen.

De regio van Asturias is beroemd om zijn ciders. In het cider-museum van Nava kom je alles te weten over de productie ervan.

Vliegen naar Asturias

Goedkope vliegtickets naar Asturias vind je op CheapTickets.be. Op onze site kan je namelijk vergelijken tussen de vliegtuigtickets die de verschillende luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw vlucht naar Asturias rechtstreeks reserveren, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om goedkope vliegtickets te boeken.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 18°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook wordt er Asturisch gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts

Vlucht, hotel en meer

Heb je zin gekregen in een vliegreis naar Asturias? We geven je geen ongelijk! Maak dus snel gebruik van onze zoekmachine om een passende vlucht te vinden. Je kan jouw goedkoop Asturias vliegticket zelfs combineren met een reisverzekering, huurwagen en hotelovernachting. Als dat niet handig is?

Boek je tickets naar Asturias!

Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en ontdek ons uitgebreide aanbod aan vliegtuigtickets naar Asturias en andere bestemmingen over gans de wereld. Naast de voordeligste vliegtickets kan je hier ook terecht voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering of voor het reserveren van een huurwagen of hotelkamer. Wij hebben alles in huis voor een fantastische vliegreis naar Asturias!

Naar Asturias vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Asturias

Voor een vlucht naar Asturias in Spanje aan de beste tarieven zit je goed bij CheapTickets.be! Hier krijg je een overzichtelijke lijst van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Je hoeft ze alleen nog maar te vergelijken.

Daarnaast kan je ons flight alert system gebruiken om nog voordeliger te vliegen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de allernieuwste kortingen op vliegtickets naar Asturias. Ontdek het zelf!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be