Vlieg voordelig naar Gerona

Vliegtickets Gerona

Gerona (Girona in het Catalaans) is een van de grootste steden in Cataluna (Catalonië). Je vindt prachtige kerken en kathedralen, gezellige winkelstraatjes en pittoreske huizen aan de oevers van de rivier Onyar. Hierdoor is Gerona een erg interessante bestemming voor een citytrip.

Bezienswaardigheden Gerona

Ben je geïnteresseerd in de rijke Spaanse geschiedenis? Dan boek je best snel een vliegticket naar Gerona. Je vindt er de overblijfselen van de oude stadsmuren die ooit veel aanslagen tegenhielden, een aantal originele Arabische badhuizen, de Joodse wijk en een gotische kathedraal. Daarnaast kan je er diverse musea bezoeken. Even lekker relaxen? Dat kan op één van de mooiste pleinen van de stad: de Plaza de la Independencia.

Gezellig shoppen in Gerona

Gerona heeft veel gezellige smalle steegjes met allerlei winkeltjes om een rustig dagje te shoppen. Als je echt uitgebreid wil winkelen, moet je zeker eens naar Sant rijden, niet ver van Gerona. Hier kan je jezelf helemaal laten gaan in het enorme overdekte winkelcentrum. Vergeet niet om af en toe even op adem te komen in een van de vele cafés en restaurantjes.

Vliegen naar Gerona

Voor goedkope vluchten naar Gerona kan je altijd op CheapTickets.be terecht. Wij tonen je in één overzicht alle tickets zodat je meteen ziet welke de goedkoopste zijn. Er blijft maar een ding over; een plaatsje reserveren en van je vakantie genieten!

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: mediterraan klimaat. De zomer is warm en droog. De winter is zacht.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Spaans en Catalaans. In de toeristische gebieden kan je ook terecht met Engels en Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope tickets naar Gerona

Vliegen hoeft helemaal niet duur te zijn. Neem maar eens een kijkje naar het grote aanbod aan goedkope vluchten naar Gerona. Er zijn een heleboel vliegtuigtickets tegen een scherpe prijs te vinden.

CheapTickets verzamelt de vluchtinformatie van alle maatschappijen. Hierdoor kunnen we een overzicht maken van alle prijzen. De goedkoopste vliegtickets naar Gerona haal je er zo uit. Je verliest dus geen tijd meer met eindeloos zoeken en vergelijken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Gerona

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Gerona in Spanje? Dan heb je geluk, want bij CheapTickets vind je eenvoudig de meest interessante vluchten. We tonen je alle beschikbare vliegtuigtickets in een handig overzicht. Zo moet je enkel nog kiezen en een plaatsje reserveren. Een vlucht naar Gerona boeken is een fluitje van een cent!

Vliegtickets Catalonië

Dankzij CheapTicket vlieg je met een gerust hart naar Gerona en andere bestemming, wetende dat je niet te veel betaald hebt. Hierdoor blijft er meer vakantiebudget over voor uitstapjes of restaurantbezoeken.