Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Pamplona

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Pamplona

Pamplona

Vliegtickets Pamplona

Pamplona is een stad in het noorden Spanje en ligt niet ver van de Cantabrische Zee. Elk jaar vinden hier, tijdens de San Fermín-feesten, de traditionele stierenrennen plaats. Maar in deze prachtige stad valt nog veel meer te beleven.

Sam Fermin Feest: Stierenrennen!

Eén van de meest bekende feesten van Spanje wordt ieder jaar, van zes tot veertien juli, in Pamplona gehouden: het San Fermín feest. Naast drinken en feesten is het stierenrennen het bekendste onderdeel van dit evenement. Daarnaast worden er stierengevechten en een processie gehouden.

Cultuur in Pamplona

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere dingen te doen en te zien op cultureel gebied. Pamplona heeft bijvoorbeeld een imposante kathedraal uit de 15e eeuw. Loop ook eens binnen bij het Navarra Museum dat in een voormalig ziekenhuis is gevestigd. Hier vind je vele artefacten van de prehistorie tot de moderne tijd.

Naast talloze mooie straatjes en pleinen heeft Pamplona prachtige parken. Het Taconera park is met zijn monumenten en fonteinen een van de allermooiste.

Vliegen naar Pamplona

Ben je het beu om de websites van de verschillende luchtvaartmaatschappijen te bezoeken om alle vluchten naar Pamplona te vergelijken? Er is een veel betere oplossing; CheapTickets.be. Onze database bevat de meest actuele tarieven zodat je snel en eenvoudig een keuze kan maken. Nadien kan je via onze website tickets naar Pamplona boeken. Neem dus snel een kijkje naar ons uitgebreide aanbod!

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 26°C en in de winter gemiddeld 8°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Hotel of wagen nodig?

Een vliegreis naar Pamplona is niet compleet zonder een hotel. Op onze website vind je een heleboel leuke hotelkamers. Er is voor elk wat wils. Je kan zelfs een wagen bij ons huren om de streek rond Pamplona te verkennen. Wij hebben werkelijk alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Ontdek het zelf!

Naar Pamplona vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Pamplona

Voor een vlucht naar Pamplona in Spanje aan de beste tarieven kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je immers supersnel een overzicht van de goedkoopste vliegtickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk ze, maak een keuze en reserveer een plaatsje online.

Daarnaast houden wij jou met plezier op de hoogte van de allernieuwste kortingen op vluchten naar Pamplona met ons flight alert system. Zo geniet je altijd van de beste deals. Dit systeem is volledig gratis, schrijf jezelf dus snel in!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be