Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

El Hierro

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar El Hierro

El Hierro

Vliegtickets El Hierro

Van alle Canarische Eilanden is El Hierro het kleinste eiland. Toeristen komen naar het eiland om van de mooie natuur, rust en de stilte te genieten. Er kunnen mooie wandelingen gemaakt worden door de bergen.

Activiteiten op El Hierro

Op het eiland zijn veel vulkanen te vinden, maak prachtige wandelingen langs de kraters ervan. Bij La Restinga vind je een waterreservaat en een aantal duikcentra. In sommige badplaatsen kun je verschillende watersporten beoefenen.

Vliegen naar El Hierro

Voor goedkope vliegtickets naar El Hierro zit je goed bij CheapTickets.be, want hier kan je in één oogopslag de tarieven van alle maatschappijen vergelijken. Ontdek het zelf; duid jouw vertrekdatum aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een lijstje met de beschikbare vliegtuigtickets. Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je jouw vlucht naar El Hierro online boeken in enkele eenvoudige stappen.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 25°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, zoals Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts

Goedkoop reizen naar El Hierro

Boek vandaag jouw vliegtuigtickets naar El Hierro op CheapTickets.be en geniet van de beste tarieven. Ook voor hotelkamers en huurwagens zijn bij ons de beste deals te vinden. Je kan zelfs een reis- en annuleringsverzekering afsluiten via onze website. Ontdek het zelf en geniet van een fantastische vliegreis naar El Hierro!

Naar El Hierro vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vluchten naar El Hierro

Voor een vlucht naar El Hierro in Spanje tegen de voordeligste voorwaarden kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk supersnel een overzicht van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende airlines. Je hoeft ze alleen nog maar naast elkaar te leggen en te kiezen.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be