Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Sevilla

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Sevilla

Vliegtickets Sevilla

Sevilla is de belangrijkste stad van Zuid-Spanje en is de culturele, politieke en economische hoofdstad van Andalusië. Het is een bruisende metropool, maar je vindt er ook oude wijken en talrijke terrasjes en tapasbars. De stad werd in het verleden door de Moren bezet. Deze invloed is vandaag nog steeds te merken.

Bezienswaardigheden in Sevilla

De Torre del Oro maakte vroeger deel uit van de Moorse stadswallen en moet je zeker gezien hebben als je Sevilla bezoekt. Aan La Plaza de Toros worden van april tot oktober nog steeds stierengevechten gehouden.

In Sevilla kan je ook het Real Alcázar, de oudste koninklijke residentie van Europa, bekijken. Het is een imponerend bouwwerk dat gedeeltelijk gerestaureerd is in Renaissance- romantische stijl.

De Kathedraal van Sevilla is één van de meest opvallende bouwwerken van Sevilla. De kathedraal ziet er van buiten indrukwekkend uit, maar is van binnen nog veel indrukwekkender. Bezoek ook de toren van de kathedraal, want vanuit deze toren heb je uitzicht op heel Sevilla.

Culinair genieten

Sevilla is overal ter wereld bekend als culinaire topbestemming. Ontdek hier de talrijke tapasbars, elk met hun eigen specialiteiten, zoals pittige worst, slakken en de bekende Spaanse ham. Deze tapasbars mogen niet op je to-do lijstje ontbreken voor een vliegreis naar Sevilla.

Vliegen naar Sevilla

Voor goedkope vliegtickets naar Sevilla kan je altijd bij CheapTickets.be terecht. Op de site vind je namelijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets van alle luchtvaartmaatschappijen. Heb je een interessante vlucht naar Sevilla gevonden? Ga dan naar onze ticketshop. Daar kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week een plaatsje reserveren.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt ongeveer 36°C. De gemiddelde wintertemperatuur is er 15°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: Spaans en in de toeristische gebieden ook Engels en Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Sevilla

Op CheapTickets.be is alles te vinden voor een onvergetelijke en voordelige vliegreis naar Sevilla. We hebben bijvoorbeeld een heleboel goedkope vliegtickets. Daarnaast kan je bij ons ook voor een leuk hotel of een huurauto terecht. Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Neem dus snel een kijkje op onze website en voor je het weet zit je op het vliegtuig richting Sevilla.

Naar Sevilla vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Sevilla

Wie zegt dat vliegtickets naar Sevilla handenvol geld kosten? CheapTickets.be bewijst het tegendeel. Wij hebben namelijk een ruime selectie van goedkope vluchten naar Sevilla en vele andere bestemmingen in Spanje.

Zo kan je supervoordelig reizen.
Maar er is meer. Dankzij ons flight alert system blijf je altijd up-to-date van de allernieuwste acties op vliegtuigtickets naar Sevilla. Op deze manier mis je nooit geen interessante aanbiedingen meer.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be