Vlieg voordelig naar Lanzarote

Vliegtickets Lanzarote

Lanzarote maakt deel uit van de Canarische Eilanden, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan voor de kust van Afrika. Het is een populaire vakantiebestemming voor mensen die houden van het strand en watersporten.

Strandvakantie Lanzarote

Lanzarote heeft erg aangename temperaturen. In de winter is het gemiddeld 18 graden en tijdens de zomermaanden stijgt het kwik makkelijk naar de 25 graden. Hierdoor boeken heel wat zon, zee en strandliefhebbers een vlucht naar Lanzarote. De heerlijke temperaturen en mooie stranden zijn de perfecte combinatie.

Geen zin om een hele dag op het strand te liggen? Ga dan windsurfen, mountainbiken, golfen, parasailen of duiken. Verder zijn er leuke aquaparken op het eiland te vinden.

Unieke landschappen

Wist je al dat Lanzarote een vulkanisch eiland is? Hierdoor heeft het unieke landschappen, met grillige bergen en vulkanisch gesteente. Een groot deel van het eiland is beschermd natuurgebied. Er zijn allerlei excursies om de fauna en flora in deze natuurgebieden te ontdekken.

In de regio La Geria zal je regelmatig wijngaarden tegenkomen. In plaats van het traditionele latwerk gebruikt men putten met daarrond een stenen muurtje. Zo wordt regen verzameld en wordt de plant beschermd tegen de wind.

Vliegen naar Lanzarote

Wil je zelf een vliegreis naar Lanzarote maken? Start dan op CheapTickets.be. Hier reserveer je in recordtempo een vlucht naar Lanzarote. Het is niet alleen snel, maar ook makkelijk en voordelig. Vul hierboven jouw reisgegevens in en probeer het zelf.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur ligt rond de 25°C. Tijdens de winter is het er ongeveer 18°C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Tickets naar Lanzarote en meer!

Een goedkope vlucht naar Lanzarote is slechts een klein deel van jouw vakantiepakket. Je hebt immers ook een overnachtingsplaats, reisverzekering en misschien wel een huurwagen nodig. Al deze extra’s zijn op CheapTickets.be te vinden. Reserveer ze online via onze webshop!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lanzarote

Zin in een onvergetelijk bezoek aan Lanzarote in Spanje? Bezoek dan snel CheapTickets.be! U kunt er in enkele stappen de vliegtickets van ongeveer alle luchtvaartmaatschappijen onderling vergelijken. U ontdekt er de meest recente promoties en de goedkoopste vliegtickets naar Lanzarote en tal van andere reisbestemmingen over heel de wereld.

Geniet ter plekke van alles wat Lanzarote te bieden heeft. Blijf via mail op de hoogte van de nieuwste promoties met ons flight alert system. Zo mist u geen enkele aanbieding. Via CheapTickets.be reist u steeds op de goedkoopste manier naar Lanzarote en andere bestemmingen in Europa. Kijk zelf op de site en geniet van een goedkope en onvergetelijke trip!