Vlieg voordelig naar Menorca

Vliegtickets Menorca

Menorca (of Minorca) is een Spaans eiland dat behoort tot de eilandengroep Balearen. Menorca is minder toeristisch dan buureilanden Mallorca en Ibiza. Toch doet het als vakantiebestemming niet onder voor deze eilanden. De mooie zee en witte stranden maken ook dit eiland tot een ideale vakantiebestemming.

De hoofdstad Mahón

Naast strand, duinen en rotsen heeft Menorca een aantal mooie parken. Es Freginal Park ligt in het centrum van de hoofdstad Menorca en is een ideale plaats om lekker te relaxen. In de zomer wordt er een jazzfestival gehouden, maar er zijn ook regelmatig andere muziekoptredens.

Menorca is ook een leuke stad wat betreft winkels, restaurants, markten en historische gebouwen. Daarnaast is de haven van deze stad erg indrukwekkend.

Cultuur in Menorca

Menorca heeft een aantal boeiende grote en kleine kunstmusea- en galerieën. Ook zijn er vele historische monumenten, waarvan de oude begraafplaats Naveta des Tudons een bekende is. Ook de oude stad Ciutadella met zijn prehistorische bouwwerken is een bezoekje waard.

Heb je een vlucht naar Menorca geboekt? Dan wil je ongetwijfeld een leuke excursie doen. Er zijn verschillende safari’s, boottochten en cruises op en rond het eiland. Zeilen is een populaire buitensportactiviteit. Het huren van een zeilboot behoort dan ook tot een van de aanraders.

Vliegen naar Menorca

Zoek je goedkope vliegtickets naar Menorca? Dan kan je jouw zoektocht staken, want bij ons vind je gegarandeerd de beste tarieven. Selecteer een vertrekdatum, klik op de zoekknop en wij gaan meteen op zoek naar de voordeligste vluchten naar Menorca. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een plaatsje te reserveren. Zo simpel is het.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld 11°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Menorca!

Zo voordelig mogelijk vliegen kan via CheapTickets.be. Op de site vind je namelijk de beste deals en mooiste aanbiedingen voor vluchten naar Menorca. Maar er is meer.

Je kan bij ons ook een hotelkamer of huurwagen reserveren. Je kan alles online boeken tegen de scherpste prijzen. Ontdek het zelf en voor je het weet zit je op het vliegtuig naar jouw droombestemming.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Menorca

Voor goedkope vliegtuigtickets naar Menorca is er maar één adres; CheapTickets.be. Zoals onze naam al doet vermoeden, vind je hier in enkele seconden de voordeligste tickets naar Menorca en vele andere bestemmingen in Spanje. Je kan zelfs online een plaatsje reserveren via onze ticketshop.

Vergeet niet om jezelf in te schrijven voor ons flight alert system. Zo ontvang je een email als er nieuwe kortingen of promoties zijn. Je zal dus nooit geen interessante aanbieding meer missen!