Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Arrecife

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar een vulkanisch wonder in de zon

Arrecife

Vliegtickets Arrecife

Arrecife is de belangrijkste plaats op het vulkanische eiland Lanzarote dat tot de Spaanse Canarische Eilanden behoort. In Arrecife wonen ongeveer 40.000 mensen.

Strandboulevard

Heel toeristisch is het eiland niet. De meeste vakantiegangers maken vanaf het vasteland of een ander eiland een uitstapje naar Lanzarote. Arrecife ligt aan de kust en heeft een mooie haven en een boulevard met gezellige eetgelegenheden, bars en winkels. Dit is, in combinatie met het strand en het mooie weer, de grootste trekpleister van het eiland.

Cultuur

Een aantal culturele bezienswaardigheden zijn er ook in Arrecife. Een mooi kasteel uit de 16e eeuw is het Castillo De San Gabriel met daarin een klein archeologisch museum. Andere historische bouwwerken zijn het Castillo de San Jose met een museum voor Hedendaagse kunst en het 17e-eeuwse kerkje Iglesia De San Gines.

Voor de liefhebbers is er het Costa Teguise Aquapark, een groot zwemparadijs met zwembaden en waterattracties voor zowel kinderen als volwassenen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 29°C en in de winter gemiddeld 21°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Arrecife

Een heerlijke en voordelige vakantie naar Arrecife, wie wil dat niet? CheapTickets.be helpt jou hierbij, want op de site vind je een uitgebreid aanbod van goedkoopste vluchten naar bestemmingen over de gehele wereld! Zo vlieg je via CheapTickets.be altijd voor de laagste prijzen naar jouw favoriete bestemming! Boek jouw vliegticket direct online en profiteer van de meest recente aanbiedingen. Heb je hulp nodig bij het boeken, neem dan contact op met CheapTickets.be en wij zorgen dat je de goedkoopste deals vindt!

Naar Arrecife vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Arrecife

Zoek je goedkope vliegtickets naar Arrecife in Spanje? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of op café: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én gsm. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Arrecife.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be