Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

San Sebastian

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar San Sebastian

San Sebastian

Vliegtickets San Sebastian

San Sebastian ligt in het uiterste noordoosten van Spanje, aan de Atlantische Oceaan. Vanwege het aangename klimaat is de stad zowel in de zomer als in de winter een populaire badplaats.

Cultuur

San Sebastian heeft een aantal interessante bezienswaardigheden, zoals het Oceanografisch Museum. Hier kom je alles te weten over de maritieme geschiedenis van de regio. Naast een collectie scheepsmodellen en visgerei vind je hier een groot aquarium met allerlei soorten vissen. In het San Telmo Museum is onder andere een etnografische collectie met sieraden en aardewerk te vinden.

Ontspannen in San Sebastian

Een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon is het strand. Het Playa de la Concha is met haar fijne en schone zand een van de bekendste stranden in San Sebastian. Je kan hier zonnebaden of allerlei watersporten beoefenen zoals kanoën, kajakken, zeilen en varen.

Een absolute aanrader tijdens een vliegreis naar San Sebastian is het amusementspark Monte Igueldo Funfair Pleasure Park dat op de top van een berg ligt. Naast een aantal nostalgische attracties vind je hier restaurants, terrassen, een sterrenwacht en een prachtig uitzicht over de stad.

Vliegen naar San Sebastian

Wil je zelf deze schitterende stad verkennen? Boek dan jouw vliegtickets naar San Sebastian op CheapTickets.be en geniet van de scherpste prijzen. Bij ons kan je namelijk in één oogopslag de tarieven van alle airlines vergelijken. Zo betaal je nooit meer te veel voor een vlucht naar San Sebastian. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar San Sebastian

Wil je ook voordelig op vakantie naar San Sebastian? CheapTickets.be heeft een groot aanbod vliegtickets, hotels, huurauto's en compleet verzorgde vakanties tegen de laagste tarieven. Kijk op de site voor de meest recente aanbiedingen en regel jouw vakantie direct online. Voor hulp tijdens het boeken kan je contact opnemen met de experts van CheapTickets.be. Wij helpen jou graag verder!

Naar San Sebastian vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar San Sebastian

Als je razendsnel en supergoedkoop een vlucht naar San Sebastian wil boeken, ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Op onze website kan je namelijk alle tarieven vergelijken. Zo ben je 100% zeker dat je niet te veel betaalt voor een ticket naar San Sebastian.

Wij informeren jou graag over de recentste kortingen op vliegtuigtickets naar San Sebastian met ons flight alert system. Zo hoef je geen enkele aanbieding te missen. Dankzij CheapTickets.be reis je steeds het voordeligst naar San Sebastian en andere bestemmingen in Europa. Ga zelf eens kijken op de site en betaal nooit meer te veel voor een fantastische trip!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be