Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Bilbao

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de Golf van Biskaje

Vliegtickets Bilbao

Bilbao is de grootste stad en het economische en industriële centrum van Baskenland. De stad is gelegen in het noorden van Spanje, aan de rivier Nervion en aan één van de pelgrimsroutes naar Santiago de Compostella.

Cultuur in Bilbao

Sinds 1997 heeft Bilbao zijn eigen Guggenheim Museum. Je vindt er werken van grote kunstenaars van de 20e eeuw zoals Picasso, Andy Warhol en Willem de Kooning. Daarnaast is er ook het Bellas Artes-museum met middeleeuwse kunst, en het Vasco museum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis, cultuur en folklore van de streek.

Bezienswaardigheden

Omdat Bilbao een oude stad is, vind je hier ook tal van historische bezienswaardigheden zoals de City Hall, het indrukwekkende stadhuis. Eén van de mooiste vertrekken van dit gebouw is de prachtige Arabische kamer. Daarnaast zijn ook de pelgrimskerk, Basílica de Begoña, de Santiagokathedraal en het operahuis absolute aanraders.

In het historische centrum vind je de Plaza Nueva, waar je lokale producten kan kopen. Maar ook voor tweedehands boeken, postzegels en munten ben je hier aan het juiste adres. Rond het plein zijn er vele gezellige koffiehuizen en restaurants. Tenslotte is een vliegreis naar Bilbao ook voor winkelliefhebbers interessant.

Vliegen naar Bilbao

Voor goedkope vliegtickets naar Bilbao zit je goed bij CheapTickets.be, want hier kan je in één oogopslag de tarieven van alle maatschappijen vergelijken. Ontdek het zelf; duid jouw vertrekdatum aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een lijstje met de beschikbare vliegtuigtickets. Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je jouw vlucht naar Bilbao online boeken in enkele eenvoudige stappen.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 25°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen, zoals Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts

Goedkoop reizen naar Bilbao

Boek vandaag jouw vliegtuigtickets naar Bilbao op CheapTickets.be en geniet van de beste tarieven. Ook voor hotelkamers en huurwagens zijn bij ons de beste deals te vinden. Je kan zelfs een reis- en annuleringsverzekering afsluiten via onze website. Ontdek het zelf en geniet van een fantastische vliegreis naar Bilbao!

Naar Bilbao vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Bilbao

Voor een vlucht naar Bilbao in Spanje tegen de voordeligste voorwaarden kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk supersnel een overzicht van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende airlines. Je hoeft ze alleen nog maar naast elkaar te leggen en te kiezen.

Schrijf je in voor ons flight alert system en je ontvangt automatisch een email met nieuwe acties en promoties op vliegtickets naar Bilbao. Op deze manier geniet je steeds van de beste deals. Handig, niet?

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be