Vlieg voordelig naar Santander

Vliegtickets Santander

Santander is een havenstad aan een baai in het noorden van Spanje met interessante bezienswaardigheden en een mooie natuur. Er heerst een aangenaam mild klimaat met gemiddelde temperaturen van 22°C in de zomer en 12°C in de winter.

Musea in Santander

De musea in Santander schetsen ieder op hun eigen manier een beeld van de geschiedenis en cultuur van de stad. Zo heeft het Museum van de Prehistorie en Archeologie één van de meest uitgebreide europese collecties prehistorische vondsten waaronder vuistbijlen, pijlpunten en messen.

Het Museum van de Schone Kunsten heeft lokale kunst en in het Maritiem Museum kan je meer dan 250 soorten onderwaterdieren bewonderen.
Breng ook een bezoek aan de Altamira Neo-Cave, een replica van prehistorische grottekeningen van bizons, paarden en herten die in de buurt van Santander zijn gevonden.

Strandvakantie

Ook heel wat strandliefhebbers boeken een vliegreis naar Santander. Vanwege de kuuroorden en hotels zijn El Sardinero en La Concha de drukst bezochte stranden. Er zijn allerlei watersportactiviteiten mogelijk waaronder vissen en zeilen. Je kan ook een uitstapje maken naar het schiereiland La Magdalena. Naast mooie stranden kan je hier het Koninklijk Paleis bezoeken en wandelen door het bekende La Magdalena Park.

Vliegen naar Santander

Goedkope vliegtickets naar Santander kan je in een handomdraai boeken op CheapTickets.be. Kies een vertrekdatum, klik op de zoekknop en vergelijk de resultaten. Van zodra je een interessante vlucht naar Santander gevonden hebt, kan je in onze ticketshop een plaatsje reserveren. Zo makkelijk is het!

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 22°C en in de winter gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er in grote delen van het land nog regionale talen gesproken, zoals het Catalaans, Galicisch en Baskisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Alles voor de perfecte reis!

Voordelig vliegen en direct de goedkoopste vluchten naar Santander online boeken kan op CheapTickets.be. Ook als je op zoek bent naar de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek het zelf en neem een kijkje naar ons uitgebreid aanbod. Waar wacht je nog op?

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Santander

Voor een vlucht naar Santander in Spanje tegen de voordeligste voorwaarden kan je rekenen op CheapTickets.be! Gebruik onze zoekmachine om snel alle prijzen te vergelijken en ga naar onze ticketshop om een plaatsje te reserveren.

Was alles maar zo eenvoudig als een vliegtuigticket naar Santander boeken via CheapTickets.be!
Vlieg voor minder geld met ons flight alert system. Zo blijf je altijd op de hoogte van de meest recente kortingen op tickets naar Santander.