Vlieg voordelig naar Granada

Vliegtickets Granada

Granada ligt in het zuiden van Spanje, aan de voet van het Sierra Nevada gebergte. Het is de vierde grootste stad van Andalusië. De stad staat bekend om het Alhambra maar ook om zijn universiteit en uitgaansleven.

Paleis van Granada

Granada heeft een boeiende geschiedenis. Eén van de overblijfstelen ervan is het wereldberoemde Moorse paleis Alhambra. Het werd gebouwd in de 13e eeuw en diende als woning voor de sultan van de Nasriden. Ook de eeuwenoude Medina, de Alcazaba en de tuinen van de Generalife, het zomerpaleis, horen bij het Alhambra en zijn absolute aanraders.

Heb je een vliegreis naar Granada geboekt? Dan mag de Kathedraal van Santa Maria de la Encernacion zeker niet op je to-do lijstje ontbreken. Het is een prachtige renaissance kerk die dateert uit de 16e eeuw.

Cultuur

Het archeologisch museum beschikt over een interessante verzameling keramiek uit de Moorse en Romeinse tijd. Het Museum voor Schone Kunsten en het Nationaal Museum bevinden zich in het Paleis van Karel V. Je vindt er tal van voorwerpen uit de Moorse periode. Ben je geboeid door wetenschap? Breng dan zeker een bezoek aan het interactieve Wetenschapsmuseum.

Vliegen naar Granada

Goedkope vliegtickets naar Granada vind je op CheapTickets.be. Selecteer een vertrekdatum in het zoekvenster, klik op de knop en je krijgt onmiddellijk een overzicht van alle beschikbare vluchten naar Granada. Vergelijk ze en boek de interessantste vlucht online. Onze ticketshop is altijd open.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: in juli is de gemiddelde temperatuur 28°C. In januari is het er gemiddeld 10°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Daarnaast worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees, gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelig reizen

Ben je op zoek naar de meest actuele informatie en de voordeligste vliegtuigtickets naar Granada? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Naast vliegtuigtickets kan je bij ons ook terecht voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering of voor het reserveren van een huurauto of hotelovernachting.

Ontdek de scherpste prijzen en meest recente aanbiedingen voor een geslaagde vakantie op CheapTickets.be. Nog nooit was het boeken van een vakantie zo eenvoudig en zo goedkoop!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Granada

Zin in een onvergetelijke vliegreis naar Granada in Spanje? Bezoek dan snel CheapTickets.be! Je kan er vliegensvlug de tarieven van de belangrijkste maatschappijen met elkaar vergelijken. Je ontdekt er de nieuwste reducties en de goedkoopste vliegtickets naar Granada en een ruime keuze aan andere bestemmingen over de hele wereld.

Vergeet niet om jezelf in te schrijven voor ons flight alert system, want zo blijf je op de hoogte van nieuwe acties en kortingen. Voordelig vliegen is dus kinderspel!