Vlieg voordelig naar Teresina

Vliegtickets Teresina

Teresina ligt in de deelstaat Piauí, in het noordoosten van Brazilië. De stad is met zo’n 900.000 inwoners ook de hoofdstad van deze staat. Teresina is een mooie, ‘groene’ stad met veel parken, pleinen en rivieren.

Cultuur in Teresina

Teresina is een moderne stad met winkelcentra, restaurants, hotels en disco’s. De stad heeft ook genoeg te bieden op cultureel gebied. Er zijn musea, theaters en culturele evenementen. Een populair museum is het Piauí Museum. Hier vind je een collectie van voornamelijk Indiase artefacten.

Overal in Teresina kan je lokale handgemaakte spulletjes, waaronder houtsnijwerk, vinden. Bezoek hiervoor in ieder geval het Crafs Centre. Op de Centrale Markt is niet alleen veel ambachtswerk maar ook andere producten, waaronder kleding en lederwaren, te koop.

Bezienswaardigheden

Teresina heeft ook een aantal mooie, oude gebouwen die de moeite waard zijn. Een goed voorbeeld is de Nossa Senhora de Lourdes, een kerk waar je levensgrote sculpturen kan zien. Ook het vroegere regeringspaleis Palácio do Karnak en twee andere kerken, de Sao Benedito en de Nossa Senhora do Amparo, zijn mooie bezienswaardigheden.

Vliegen naar Teresina

Wil je zelf deze leuke stad ontdekken? Dan kunnen wij jou helpen. Met behulp van onze zoekmachine vind je razendsnel de goedkoopste vluchten naar Teresina. Vergelijk de prijzen van alle aanbieders, maak een keuze en ga naar de checkout. Daar kan je op een veilige manier tickets naar Teresina boeken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 28°C. Tussen mei en november zijn de temperaturen het meest aangenaam.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real (BRR).
  • Taal: de officiële taal is het Braziliaans Portugees. In toeristische streken kan je over het algemeen goed terecht met Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Teresina

Dat we heel wat goedkope vliegtuigtickets naar Teresina hebben, dat wist je waarschijnlijk al. Maar heb je ons ruime aanbod hotels en huurwagens al ontdekt? Er is voor elk wat wils. Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Op CheapTickets.be boek je dus een volledige vliegreis tegen een scherpe prijs.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Teresina

Vliegtickets naar Teresina in Brazilië hoeven geen handenvol geld te kosten. Door goed te vergelijken kan je immers heel wat geld uitsparen. Dat kan via CheapTickets.be. Wij hebben de prijzen van alle vluchten naar Teresina in een overzicht gegoten, zodat je snel de meest voordelige optie kan selecteren. Een plaatsje reserveren via onze ticketshop is al even eenvoudig. Ontdek het zelf en geniet van een fantastische reis!