Vlieg voordelig naar Campinas

Vliegtickets Campinas

Campinas heeft meer dan een miljoen inwoners en ligt in Sâo Paulo, een provincie in het zuidoosten van Brazilië. Vlakbij de stad ligt een internationale luchthaven: Viracopos International Airport. De stad is vanwege de vele zonnige en warme dagen een populaire vakantiebestemming.
Heb je nood aan wat ontspanning? Dan is een vliegreis naar Campinas ideaal.

Bezienswaardigheden Campinas

Op cultureel gebied heeft Campinas allerlei attracties in de vorm van theater, musea, kunstgalerieën en bioscopen. Daarnaast zijn er een aantal mooie bezienswaardigheden zoals een 19e-eeuwse kathedraal, het station en een oud kasteel.

Wil je meer weten over de Braziliaanse koffie-industrie? Loop dan zeker even binnen bij het Koffiemuseum.
Een andere leuke manier om tijdens een vliegreis naar Campinas cultuur op te snuiven is Mercado Municipal. Op deze centrale markt in de stad kan je producten uit de regio kopen en genieten van lokale snacks zoals gebak.

Parken

Wil je in Campinas de natuur opzoeken? Breng dan een bezoekje aan het Bosque dos Jequitibás, een natuurgebied met voornamelijk bos. Inheemse diersoorten zijn te vinden in een kleine dierentuin. Ook het Lagoa do Taquaral is voor veel toeristen aantrekkelijk. Dit park heeft een Wetenschapsmuseum, planetarium en een groot zwembad.

Vliegen naar Campinas

Neem snel een kijkje op onze website en ontdek ons handige overzicht met de prijzen van alle airlines. Heb je een interessante vlucht naar Campinas gevonden? Ga naar de checkout, koop je tickets en binnen de 5 minuten krijg je een bevestiging van jouw reservatie. Zo simpel is het.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur varieert van 22°C tot 29°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real (BRR).
  • Taal: de officiële taal is het Braziliaans Portugees. In de toeristische steden wordt redelijk goed Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Campinas!

Ben je nog niet helemaal zeker waarom je een vliegtuigticket naar Campinas zou kopen op CheapTickets.be? Vergeet dan niet dat wij naast vliegtickets ook hotelkamers en huurauto’s aanbieden. Bij ons geniet je steeds van de scherpste tarieven en een topservice. Een vliegreis boeken is dus makkelijk en voordelig. Waar wacht je nog op?

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Campinas

Ben je al een hele tijd op zoek naar goedkope vliegtickets naar Campinas in Brazilië? Stop maar met zoeken, want de voordeligste vluchten zijn steeds op onze website te vinden. Met behulp van onze zoekmachine ontdek je de beste tarieven van alle maatschappijen die naar deze stad vliegen. Een ticket naar Campinas kopen is al even eenvoudig. Ontdek het zelf en geniet van een onvergetelijke reis!