Vlieg voordelig naar Maceio

Vliegtickets Maceio

Maceio ligt in het oosten van Brazilië, aan de Atlantische Oceaan. De stad staat bekend om haar relaxte sfeer en mooie zandstranden, die zich uitstekend lenen voor vele recreatieve mogelijkheden. Bij de stad ligt een internationale luchthaven, Palmares Airport.

Zon, zee en strand

In de zomermaanden is Maceio erg populair bij toeristen. Dat is geen verrassing, want de temperatuur loopt dan op tot zo’n 30°C. Naast zonnebaden op het strand zijn er allerlei mogelijkheden om te watersporten. Ben je op zoek naar rust, maak dan een uistapje naar een van de eilandjes voor de kust.

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de Marceio en zijn omgeving? Breng dan een bezoekje aan het Museu de Instituto Histórico. Een andere aanrader is het Museu Theo Brandão, waar een mooie collectie inheemse voorwerpen te zien is.

Recife

Je kan tijdens jouw vliegreis naar Maceio ook een bezoek brengen aan Recife, de bruisende hoofdstad van deelstaat Pernambuco. De stad ligt op zo’n 250 kilometer van Marceio en heeft een breed aanbod cultuur en geschiedenis. Recife heeft een van de grootste winkelcentra van de regio en is dan ook echt een walhalla voor shopliefhebbers.

Vliegen naar Maceio

Voor goedkope vliegtickets naar Maceio hoef je echt niet verder te zoeken. De beste tarieven zijn namelijk in een handig overzicht gegoten op onze website. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een keuze te maken. Klaar? Dan kan je 24 uur per dag in onze ticketshop terecht om een vliegtuigticket naar Maceio te reserveren. Het is snel, makkelijk en veilig.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 23°C en 28°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vier uur vroeger dan in België, in de winter is het er drie uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Maceio!

Of je nu op zoek bent naar een vliegtuigticket naar Maceio, een compleet verzorgde zonvakantie, een huurwagen of een plaats om te overnachten, op CheapTickets.be vind je altijd de beste deals. Wij hebben alles in huis voor de vakantie van jouw dromen. Ontdek het zelf en boek online. Makkelijker kan niet!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Maceio

Wil je op een betaalbare manier naar Maceio in Brazilië vliegen? CheapTickets.be staat voor jou klaar. Wij hebben de voordeligste vluchten naar Maceio in een handig overzicht gegoten zodat je makkelijk een keuze kan maken. Klaar? Ga dan naar onze ticketshop. Daar kan je op eender welk moment van de dag een ticket naar Maceio kopen. Bij ons kom je nooit voor gesloten deuren te staan!