Vlieg voordelig naar Porto Alegre

Vliegtickets Porto Alegre

Porto Alegre ligt aan het Lagoa dos Patos Meer in het zuidoosten van Brazilië. De stad is de hoofdstad van de staat Rio Grande do Sul en behoort met bijna twee miljoen inwoners tot de grootste steden van de regio Zuid-Brazilië.

Cultuur in Porto Alegre

Porto Alegre heeft voor ieder wat wils: culturele attracties, historische bezienswaardigheden en natuur. In het Kunstmuseum is een collectie lokale kunst met keramiek, beeldhouwwerken en wandtapijten te zien. Een ander veelbezocht museum is het Museum voor Natuurwetenschappen. Hier krijg je een duidelijk overzicht van de flora en fauna in de regio.

Andere populaire toeristische plaatsen zijn de stranden van Porto Alegre, de grote overdekte markthal Mercado en het Porto Alegre Museum. Hier kom je meer te weten over het ‘oude’ Porto Alegre.

Natuur

Plezier en ontspanning zijn ook te vinden in de parken van Porto Alegre. Het Parque Farroupilha is een mooi groen gebied met een kleine dierentuin en leuke bezienswaardigheden zoals een kerk. Wil je de Braziliaanse natuur ontdekken? Neem dan de populaire route die leidt naar de toeristische bergdorpjes Canela en Granada. Deze loopt dwars door de ongerepte natuur van het land.

Vliegen naar Porto Alegre

Om goedkoop te vliegen raden wij aan om eerst alle vluchten naar Porto Alegre te vergelijken. Dat kan snel en eenvoudig op CheapTickets.be. Onze zoekmachine gaat voor jou op zoek naar de tarieven van alle airlines (op basis van de vertrekdatum die je opgaf). Nadien kan je online tickets naar Porto Alegre kopen. Onze ticketshop is 7 dagen per week, 24u op 24 open.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 30°C en in januari gemiddeld 20°C.
  • Tijdsverschil: het is er drie tot vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Braziliaanse Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Porto Alegre

Heb je geen zin om uren in een reisbureau te spenderen om een vliegreis naar Porto Alegre te plannen? Dan hebben we goed nieuws, want op CheapTickets.be is alles te vinden voor een complete vakantie. Wij hebben vliegtuigtickets, hotels, huurwagens en reis- en annuleringsverzekeringen. Je kan alles van thuis uit boeken tegen de scherpste tarieven.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Porto Alegre

We zijn er vrij zeker van dat niemand graag te veel betaalt voor vliegtuigtickets naar Porto Alegre in Brazilië. Daarom gebruiken zoveel mensen CheapTickets.be om een vliegreis te boeken. Op onze website vergelijk je in een handomdraai de prijzen van alle aanbieders. Zo kan je direct de voordeligste vlucht naar Porto Alegre selecteren en online reserveren.