Vlieg voordelig naar Aracaju

Vliegtickets Aracaju

Aracaju ligt in het oosten van Brazilië, aan de kust. De stad is met zo’n 495.000 inwoners de hoofdstad van de staat Sergipe. Aracaju is vanwege het mooie klimaat en de lange zandstranden een populaire badplaats aan de Braziliaanse kust.

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Aracuju? Dan kan je jouw zoektocht staken, want CheapTickets.be heeft de scherpste tarieven van alle maatschappijen. Neem een kijkje naar het aanbod, vergelijk de vluchtopties en ga naar onze ticketshop om een plaatsje te reserveren. In 1-2-3 heb je dus een ticket naar Aracuju geboekt.

Zon, zee en strand

Aracaju heeft alles voor een heerlijke strandvakantie. De stad heeft een prachtige kustlijn met mooie zandstranden waar je lekker kan zonnen. Eén van de populairste stranden is Atalaia Velha. Rond dit strand kan je een heerlijk verkoelend drankje nuttigen in een van de vele gezellige bars, cafés en strandtenten.
Een populair uitstapje is het eiland Santa Luzia, dat vanuit Aracaju gemakkelijk met de boot te bereiken is.

Het eiland is met zijn witte zandstranden, resorts, hotels, zwembaden en andere faciliteiten een echt vakantieparadijs.

Cultuur in Aracaju

Aracaju heeft leuke musea die gericht zijn op de lokale en regionale geschiedenis. Het Museu do Instituto Histórico e Geográfico de Sergipe is daar een goed voorbeeld van. De stad heeft ook andere toffe bezienswaardigheden, zoals de Catedral Metropolitana uit 1862. Dit is een van de belangrijkste religieuze gebouwen in Aracuju.

Algemene reisinformatie Brazilië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari ligt tussen de 24°C en 30°C en in juli tussen de 21°C en 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real (BRR).
  • Taal: de officiële taal is het Braziliaans Portugees. In toeristische steden kan je over het algemeen goed terecht met het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelig reizen met CheapTickets.be

Wil je niet onnodig veel geld verspillen aan een vliegreis naar Aracuju in Brazilië? Dan is CheapTickets.be de place to be! Hier kan je immers tegen een verrassend lage prijs een vliegtuigticket boeken, een hotelkamer reserveren en een wagen huren. Alles gebeurt online. Je hoeft dus zelfs de deur niet uit om de vakantie van je dromen te plannen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Aracaju

Ken je het spreekwoord ‘time is money’? Dat nemen we bij CheapTickets.be heel letterlijk, want hier kan je in enkele seconden het goedkoopste vliegtuigticket naar Aracuju boeken. Je bespaart dus tijd én geld! Wacht niet langer en boek jouw vliegreis naar Aracuju online.