Vlieg voordelig naar Florianopolis

Vliegtickets Florianopolis

Florianopolis heeft een bijzondere ligging voor de zuidoostkust van Brazilië. De stad is de belangrijkste stad van het eiland Santa Catarina, welke met drie bruggen aan het vasteland is verbonden.

Bezienswaardigheden

De geschiedenis van Florianopolis gaat zo’n vierduizend jaar terug, naar de tijd dat de indianen het eiland nog bewoonden. Veel van hun traditie is terug te vinden in het Antropologisch Museum. Een ander museum met informatie over de oorspronkelijke bewoners is het Museum of the Sambaqui People.

Ook Fort Santana en de Cathedral, beide uit 1750, vertellen iets over het verleden van Florianopolis. Veel van de cultuur en de tradities van het eiland is daarnaast terug te vinden op de festivals en in de keuken.

Natuur en activiteiten

Een andere grote trekpleister is de natuur rondom Florianopolis. De fijne, witte stranden en het turquoise water trekken veel watersporters aan. Kiteboarden, windsurfen en duiken zijn bijvoorbeeld erg populair. Hiernaast zijn nog veel meer activiteiten mogelijk zoals zwemmen met dolfijnen, het maken van boottochten en parachutespringen. Je merkt het meteen: tijdens een vliegreis naar Florianopolis zal je jezelf geen seconde vervelen!

Vliegen naar Florianopolis

Bespaar jezelf heel wat kopzorgen en koop je vliegtickets naar Florianopolis op CheapTickets.be. Hier kan je snel en eenvoudig een plaatsje reserveren. En omdat je altijd alle beschikbare vluchten naar Florianopolis te zien krijgt, ben je er 100% zeker van dat je niet te veel betaalt. Handig, niet?

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 16,3°C en in januari ongeveer 24,3°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter drie uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Braziliaanse Real (BRL).
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Florianopolis

Een vliegticket online boeken of last minute vliegen? Op de website van CheapTickets.be vind je een groot assortiment vliegreizen naar Florianopolis en talloze andere populaire steden. De beste vluchten zijn gemakkelijk met elkaar te vergelijken, waardoor je in ‘no time’ een goedkope vliegreis of compleet verzorgde vliegvakantie online kan boeken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Florianopolis

Dacht je dat een vlucht naar Florianopolis handenvol geld kost? Dan ken je CheapTickets.be nog niet. Via onze handige vergelijkingstool vind je in een handomdraai de beste tarieven voor vluchten naar deze Braziliaanse stad. Reserveer een plaatsje en begin je koffers maar te pakken!