Vlieg voordelig naar São Paulo

Vliegtickets São Paulo

Het economische en financiële centrum van Brazilië bevindt zich in São Paulo. Het is een bruisende stad met talrijke attracties en uitgaansgelegenheden. Hier wordt alles in het werk gesteld om het toeristen zo aangenaam mogelijk te maken.

Musea in São Paulo

Het stedelijk museum van de stad is het Museum de Arte São Paulo (MASP). Het gebouw werd ontworpen door Lino Bo Bardi en is een waar kunstwerk. De meest uitgebreide collectie van gans Latijns Amerika is in het Museum of Contemporary Art te vinden. Je ontdekt er prachtige olieschilderijen, schetsen, keramiek en beeldhouwwerken.

Adembenemende gebouwen

Een toren die boven alle andere bouwwerken uitsteekt is het Banespa-gebouw. Boven geniet je van een adembenemend panorama over de stad.
Nog een aanrader tijdens een vliegreis naar São Paulo is de gotische Metropolitana-kathedraal. Hier wordt de geschiedenis van het katholicisme afgebeeld in schitterende glasramen.

Vliegen naar São Paulo

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar São Paulo? Bij CheapTickets.be vind je de voordeligste vluchten naar alle belangrijke Braziliaanse steden. In een handomdraai kan je online tickets kopen. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is en geniet van een onvergetelijke vliegreis naar São Paulo.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het hele jaar door is het gemiddeld ongeveer 28°C.
  • Tijdsverschil: het is er 3 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Real (BRR).
  • Taal: Braziliaans Portugees, in de toeristische streken wordt ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar São Paulo!

Voor de interessantste vliegtuigtickets kan je steeds bij CheapTickets.be terecht. Je vindt er de beste deals en het grootste aanbod. Daarnaast is het supereenvoudig om online een plaatsje te reserveren.
Maar wij hebben veel meer in petto. Naast tickets naar São Paulo bieden wij ook hotelkamers, huurauto’s, reisverzekeringen en compleet verzorgde vakanties aan. In enkele muisklikken heb je dus de reis van jouw dromen gepland. Waar wacht je nog op?

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sao Paulo

Droom je al langer van een vliegreis naar São Paulo in Brazilië? Dan is dit het ideale moment, want op CheapTickets.be zijn heel wat goedkope vluchten naar São Paulo te vinden. Vergelijk ze, maak een keuze en koop je tickets online. Het is snel, makkelijk en veilig.
Heb je vragen over ons aanbod of ons boekingssysteem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De contactgegevens zijn hierboven te vinden.